17-годишно момиче почина след нелеп инцидент с колело

Рейтинг:
14 0
Според родителите на девойката става дума за погрешно поставена диагноза и неправилно лечение

17-годишно момиче от Гоце Делчев почина нелепо след падане от колело и 12 операции. Според родителите на девойката става дума за погрешно поставена диагноза и неправилно лечение. От вчера деветчленна комисия специалисти от НЗОК, Министерството на здравеопазването и Медицински одит започна проверка за изясняване на случая.

Нелепият инцидент с Мария Темова става през август. Момичето е запален колоездач и през свободното си време се посвещава на този спорт. При едно от излизанията си с любимото колело обаче пада, при което получава разкъсно-контузна рана и чупи крака си. Родителите й веднага я карат в местната болница за помощ.

След четиридневен престой в болницата Мария не се подобрява. Вдига температура, започва да повръща. Родителите са сигурни, че причина за влошаване състоянието на детето им и по-късно леталният изход, е вкарана отвън бактерия поради немарливост от страна на лекарите в лечебното заведение.

добави коментар
Най-четени
Най-коментирани
 7,3 по Рихтер разтресе Фукушима
Земетресение с магнитуд 7,3 по Рихтер е ударило до крайбрежието на Япония, близо до пострадалата...
Котката на Лагерфелд даде интервю
Котката на Карл Лагерфелд повдигна завесата на връзката им в първото си официално интервю....
В момента:
Още нещо
06:00
Най-големите удари на мафията
07:00
Новини
07:10
Тайни от миналото
26 октомври
София
В момента
Слънчево
16°C
Днес
Облачно
Min: 5°C
Max: 21°C
Утре
Слънчево
Min: 5°C
Max: 21°C
26 октомври
На 26 октомври Православана църква почита Св. Димитър Солунски. Димитровден е още народен и православен празник.Свети Димитър Солунски е роден през 3...