ВМРО: нека подкрепим журналиста Н. Бареков

Рейтинг:
2 2
Нито един български журналист, нито един български гражданин, не може да бъде излаган на опасност заради търсене на истината, заявиха от партията

ВМРО остро осъжда опита за посегателство срещу журналиста Николай Бареков. "Стотици гербаджии тръгнаха на бой в Костинброд след разкритията на Бареков за нелегален печат на бюлетини в печатница на ГЕРБ в Костинброд. Нито един български журналист, нито един български гражданин, не може да бъде излаган на опасност заради търсене на истината," заявиха от партията.

ВМРО още веднъж призовава българите да се съберат пред централата на ГЕРБ в столицата – пред административната сграда на НДК – в протест срещу гигантския опит за фалшификация на изборите. Нека хората, които се събират пред сградата на ГЕРБ, подкрепят журналиста Николай Бареков, призоваха те.

Нека това е мирен протест в защита на демокрацията в страната. Защото демокрация значи да имаш избор и да имаш права. ГЕРБ отдавна посегнаха на правата ни. Сега посягат и на избора ни.

От ВМРО съобщават още, че в градовете София, Бургас, Ямбол, Велико Търново и Русе, ВМРО продължава с протестите пред сградите на съответните районни избирателни комисии.

добави коментар
Filka
Bravo Niki! Moeto semeistvo e s teb!
Някой си
Химика, за тебе шайката ПП ГЕРБ ли е гордоста ти, най-много да си сержант, иначе инспекторите когато са дежурни са по обстойни и цветущи.
преглед на всички коментари (2)
Най-четени
Най-коментирани
Бисквитена къща влезе в Рекордите на Гинес
В Тексас са известни с това, че обичат да правят нещата големи. Сега жителите на южния американски...
Дебатите по Бюджет 2014 продължават утре
За пет часа депутатите не успяха да приемат нито един текст от законопроекта за Държавен бюджет за...
20:00
21:00
Антъни Бурдейн – Кулинарен компас
22:00
3 декември
София
В момента
Облачно
3°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: -5°C
Max: 3°C
Утре
Слънчево
Min: -7°C
Max: 4°C
3 декември
През 1586 г. в Англия са пренесени от Колумбия картофите като земеделска култура. Те произлизат от Южна Америка, вероятно някъде в днешните Перу,...