Частични местни избори в Богданов дол

Рейтинг:
0 0
Разликата на първи тур между двамата кандидати е едва 8 гласа

Частични местни избори за кмет се провеждат в четири населени места у нас. Едно от тях е пернишкото село Богданов дол, където на балотажа се изправиха един срещу друг Николета Максимова от БСП и независимият Петър Теофилов, подкрепен от "България без цензура".

Спокойно и без нарушения премина изборният ден в село Богданов дол. Разликата на първия тур между двамата кандидати е едва осем гласа.

Първи гласува независимият кандидат, подкрепян от "България без цензура" Петър Теофилов. За него казват, че винаги е готов да помага. Обещава, че ако стане кмет, ще дарява заплатата си на трима ученици от селото.

Кандидатът на БСП Николета Максимова пусна бюлетината си точно в 12 ч. на обед. Тя е председател на инициативния комитет, който подкрепя пострадалите от земетресението в региона. Помогнала е на много хора, чиито домове са разрушени при трусовете.

Хората, видимо ентусиазирани от избора, отправиха своите пожелания към бъдещия кмет. Изборният ден ще приключи точно в 20 ч., когато ще стане ясно и името на новия кмет.

добави коментар
Petya
Petya
Искам само да кажа едно следващите, които ще дойдат на власт, като гледам се очертава да е ББЦ, да не забравят че всичко трябва да се прави за доброто на народа! Както вървят сега и след това да не отпускат юздите!
Снежана
Снежана
Хората избираме тези кандидати, в които виждаме смисъл, които се интересуват от нас и нашето бъдеще. В момента ББЦ единствени се вълнуват от съдбата на обикновения българин.
Meri
Meri
Желаем му успех на Теофилов! Това ще бъде първата победа за ББЦ!
преглед на всички коментари (4)
Ниведита Бадве представя  "Танцът на Шива "
Изумителната Ниведита Бадве от Индия идва у нас, за да представи на родна сцена "Танцът на Шива"....
Африканци искат да садят банани у нас
Сирийските бежанци в България, настанени в лагера в Харманли, мечтаят да получат документи, за да...
В момента:
12:00
13:00
13:30
Виното на Новия свят
28 март
София
В момента
Облачно
6°C
Днес
Дъжд
Min: 4°C
Max: 15°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: 5°C
Max: 12°C
28 март
На днешния ден през 1776 г. в Москва е създаден Болшой театър - най-големият в Русия и една от емблемите на световния балет.За началото на Болшой се...