Протест

Луд германец продупчи бузите си и стана модел

Рейтинг:
0 0
Източник: сн. Facebook
Младежът може да провре език през ямите на лицето си

Колко луд трябва да си, за да стигнеш дотам, че да пробиеш с обеци месото върху бузите си? Отговорът на този въпрос със сигурност знае Джоел Миглер.

Двете огромни дупки, зейнали в лицето на Миглер не са за хора със слаби сърца. Въпросните ями се наричат още флешове, а диаметърът им е толкова голям, че Джоел съвсем спокойно може да промуши езика си през тях.

Източник: сн. Facebook Ексцентричният германец обаче не се задоволява само с обезобразяването на лицето си. Младежът е надупчил тялото си с 27 пиърсинга, нашарил с 6 татуировки, върху кожата си е вградил импланти (по гърдите и корема), а езикът си е разцепил на две, за да прилича досущ на змийски.

Източник: сн. Facebook Самият Джоел твърди, че флешовете на бузите не пречат по никакъв начин на ежедневието му, но признава, че трябва да се храни на много малки хапки, за да може да дъвче пълноценно.

Източник: сн. Facebook Историята с извращенията, които Миглер причинява на собственото си тяло, започват още от крехката му 13-годишна възраст. От тогава до сега той е похарчил за интервенции близо 7 хил. долара.

Източник: сн. Facebook Инвестицията му не обаче е останала напразна, защото в момента печели доста добри пари като алтернативен модел.

Остава отворен въпроса дали е променил тялото си по този начин само заради това, или защото наистина харесва подобен вид модификации. Преобладаващото мнение на запознати е, че Джоел влиза в графата "позьори".

Краят на летния сезон увеличи безработицата
10,5% е равнището на безработица у нас през септември. Основна причина за нарасналия брой...
Карбовски се завръща в TV7
Карбовски се завръща в ефира на TV7. Продуцентът на "Предаването" от следващата неделя отново влиза...
38 души от завода в Горни Лом ще бъдат съкратени
38 служители от взривения цех "Утилизация" на завода за боеприпаси в Горни Лом ще бъдат съкратени,...
Изповедта на изнасилената 8-годишна Джанфер (ВИДЕО)
8-годишната Джанфер от село Калоянци е била изнасилена жестоко от свой съселянин. Осман, който е...
13 населени места избират нов кмет
Частични избори за кмет се проведоха в 13 населени места у нас. Предсрочният вот генерира висока...