Николета: Очаквайте истината за Валери на 5 октомври

Рейтинг:
3 15
Амбициозната брюнетка обещава да срине конкуренцията с "Поверително от Н.Л."

Дълго пазената тайна, какво се случва с Николета Лозанова, най-накрая беше разкрита. На 5-ти октомври в ефира на TV7 стартира светското предаване "Поверително от Н. Л.". Още на премиерата плеймейтката ще разкаже истината за отношенията си с футболната звезда и свой съпруг Валери Божинов.

 

Мълвата, че Николета най-после ще хвърли светлина около случващото се в живота й, доведе десетки журналисти, фотографи, приятели, фенове и дори недоброжелатели в центъра на София.

 

"Адски много спекулации, адски много ми свързваха името с различни хора, което за мен просто ме изумява, защото няма нищо общо със самата истина", коментира Николета.

 

А истината ще излезе наяве на 5 октомври, когато Лозанова ще сбъдне поредната си мечта - да има собствено шоу и то в една от най-гледаните телевизии в България.

 

"Всичко, което ги вълнува хората и вас журналистите за семейството ми, мъжа до мен, детето ми и всичките неща, които се изписаха, това всичко ще бъде опровергано по някакъв начин от мое име на 5 октомври в първото ми предаване", заяви бъдещата водеща на "Поверително от Н.Л.".

 

Амбициозната брюнетка обеща да срази конкуренцията.

 

 

добави коментар
Националистите упрекнаха "Атака" за вота
Пътуването на "Атака" до Брюксел беше бягство от отговорност. Хванаха се за сламката, за да не...
Инсултът покосява по 68 българи дневно
Инсултът покосява по 68 българи на ден. Това стана ясно от форум на кардиолозите, които се...
В момента:
Най-големите удари на мафията
05:50
Galileo
06:05
Пътуване със CNN
07:00
Новини
29 септември
София
В момента
Облачно
17°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 9°C
Max: 21°C
Утре
Дъжд
Min: 12°C
Max: 16°C
29 септември
На този ден през 1960 г. съветският държавен ръководител Никита Хрушчов прекъсва грубо заседание на Общото събрание на ООН със серия от гневни...