Боно: Не бях на сватбата на Клуни, а на Бар мицва

Рейтинг:
0 0
Източник: БГНЕС
Певецът обърка журналистите
Боно беше засечен от тълпа журналисти, докато напускаше Венеция, където гостува на венчавката на Джордж Клуни и Амал Аламудин. Запитан от репортери харесала ли му е сватбата, Боно отговори:

"Сватба ли? Каква сватба, бях на Бар мицва!"

След като се пошегува с пишещите братя, вокалистът на U2 все пак издаде как е протекло тържеството:

"Партито беше страхотно! То даже продължава... в умовете на някои хора!... Беше много емоционално и прекрасно", каза още той.

Освен него, на сватбата бяха и други знаменитости като Бил Мъри, Мат Деймън, Джон Красински, Емили Блънт, Ранди Гербер и Синди Крауфорд, редакторът на сп. Vogue Ана Уинтор. Списанието държи правата за сватбените снимки на младоженците. Във връзка с това гостите са спазили стриктни правила за мобилните телефони, като снимането с тях е било абсолютно забранено.

Източник: БГНЕС Служителите на хотел Cipriani, където се проведе събитието, са подписали специална клауза за конфиденциалност, като дори ако един от тях проговори, всички ще платят глоба от 5000 евро.

Сватбата на Джордж и Амал стана по-обсъждана дори от тази на Брад Пит и Анджелина Джоли, които така и не уважиха церемонията. Запознати припомнят, че Брад Пит и Джордж Клуни не са виждани заедно от доста време.

Източник: БГНЕС Клуни и Амал се ожениха на церемония пред приятели и роднини в събота вечер. Говори се, че те ще се подпишат официално днес пред бившия кмет на Рим, който е добър приятел на Клуни.


Източник: БГНЕС В събота двойката се показа заедно с нови бляскави халки, младоженците сияят от щастие и по всичко личи, че Джордж най-сетне е открил половинката си, след като години наред твърдеше, че ще си остане вечния ерген.
Традициите в кюстендилско на Бабинден
Бабинден е един от най-големите женски народни празници, а на почит е "бабата", жената, която е...
Джакпотът в американската лотария достигна рекордните $700 млн.
Джакпотът в американската лотария Powerball достигна 700 милиона долара. Огромната сума може да...
Пожар изпепели град в Австралия
Повече от 100 къщи бяха изпепелени от огромен пожар, който бушува в Западна Австралия. Огнената...
По следите на Салах Абдеслам
Властите в Белгия попаднаха на следа от издирвания близо 2 месеца Салах Абдеслам. Той е основен...
Заподозрените за нападенията в Кьолн са чужденци
Повечето нападатели на жени в новогодишната нощ в Кьолн са чужденци. Германските власти оповестиха...