Претарашиха дома на топразузнавач

Рейтинг:
2 0
Ген. Кирчо Киров остана без 45 хил. лв и скъп подарък от Румен Петков

Неизвестни лица са обрали дома на бившия шеф на разузнаването генерал Кирчо Киров. По предварителна информация крадците са задигнали 45 хил. лв. Полицията вече работи по случая, а извършителите се издирват. Според генерал Киров крадците са знаели кой обитава къщата и не изключва версията за обир по поръчка.

"Грабежът е станал вчера между 12 и 17 часа. Изтръгнали са една малка касичка, в която имаше пари и личен позлатен пистолет, подарък от министър Румен Петков и два часовника", каза генерал Киров. Той разкри също, че пристигналите на място ключари и специалисти от МВР са споделили, че за първи път виждат такъв зверски взлом на ключалка. Тя била буквално изкъртена. Явно крадците са се ядосали, че не успяват да я отворят.

Следите показват, че обирджиите са били най-малко трима. Срещу генерал Киров тече и дело за присвояване на 5 млн. лева от парите на разузнаването чрез съставяне на фалшиви документи за тях. Откраднатата сума била отпусната на генерала при пенсионирането му. С парите той имал намерение да изплаща ипотеката си, но сега е затруднен значително в това.

добави коментар
Най-хубавата професия в САЩ е математик
Математик, професор в университет и статистик. Това са най-добрите професии в Съединените...
Белгия остава без бирарии
Бирариите в Белгия масово затварят врати. Собствениците на заведенията и най-верните почитатели на...
В момента:
Виното на Новия свят
10:05
19 април
София
В момента
Дъжд
4°C
Днес
Дъжд
Min: 4°C
Max: 11°C
Утре
Краткотраен дъжд
Min: 4°C
Max: 17°C
19 април
Днес е Велика събота – шестият ден от Страстната седмица – последната седмица от земния път на Исус Христос, която завършва с неговото...