Протест

Митничари ровят в самолета на Бийбър

Рейтинг:
2 0
Четири часа продължила проверката на летището в Лос Анджелис

Продължават скандалите около канадския певец Джъстин Бийбър. Сътрудници на митническата служба на международното летище на Лос Анджелис го задържаха за няколко часа при завръщането му от Япония. Самолетът на Бийбър се е приземил на летището в калифорнийския град в четвъртък в 13 ч. местно време. В  продължение на 4 часа е била извършвана "вторична митническа проверка".

Певецът няма забрана да влиза в САЩ и скоро след  разпита и проверката е бил освободен. Малко преди да бъде задържан, Бийбър е написал в социалната  мрежа Twitter: "Предстои нещо велико. . .".

На 19 април Белият дом отказа да обсъжда петицията за изгонване на Джъстин Бийбър от САЩ. Тя бе качена в съответния раздел на сайта на Белия дом в края на януари. Петицията се появи в деня, когато музикантът бе задържан от властите за участие в улична гонка с автомобили, за шофиране в нетрезво  състояние и за съпротива при ареста. На фона на всичко това, а и заради участието му в други скандали, 275 хил. души се подписаха под петицията за екстрадиране на канадския тийнейджър. 

Досега звездата има три записани албума, от които са продадени над 15 млн. копия. В последно време Бийбър редовно е обект на вниманието на пресата заради безбройните скандали, в които участва.

Безумие - глобиха сакат просяк с 300 лв.
Пловдивските власти глобиха с 300 лв. гражданина Иван Димитров, защото просил пари до църква,...
Доктор Ху си пада по садо-мазо (СНИМКИ)
Звездата от британския сериал "Доктор Ху" Мат Смит си пада по садо-мазо изпълнения в...
Атрактивна авиопрограма по повод 102 годни ВВС
След половин час на летище "Враждебна" в столицата започва грандиозно авиошоу по повод 102-ата...
Кафене сервира отпадъци на клиентите си
Кафене предлага храни и напитки, взети директно от отпадъците на супермаркетите или ресторантите,...
Гневни реакции след шега с ебола
Шегата, която пътник в американски самолет си направи, като заяви, че има ебола, предизвика вълна...