Процедурата по фалит в ЦСКА закъснява, обяви синдика

Рейтинг:
0 0
Източник: lap.bg

Синдикът на 31-кратния шампион на България ЦСКА - Дора Милева призна, че процедурата по несъстоятелност на старото дружество "ПФК ЦСКА" не върви по план. Дали може да има развитие по належащия въпрос до края на настоящия сезон, Милева все още не може да даде окончателен отговор.

"Не мога да кажа, защото има доста неясноти около делото. В момента не се знае кой е съдия, дълговете не са обявени официално, а има и други стъпки, които трябва да се извървят. Факт е, че процедурата закъснява", коментира специалистът пред "Тема Спорт".

Милева говори и за течащата инвентаризация на "Армията". "Тази процедура трябва да покаже какви са активите на клуба. Мисля, че вече е приключила, и сега чакам да бъда информирана за резултатите. В бъдеще време тези активи евентуално ще бъдат продадени, за да се покрият част от дълговете на отбора", добави още синдикът.

Припомняме, че устремилият се към завръщане в професионалния футбол ЦСКА за пореден път остана без съдия по делото за несъстоятелност. Назначената наскоро на тази длъжност Мария Райкинска е била преместена в друга съдебна инстанция, поради което няма да се заеме с казуса на "армейците". Така Софийският градски съд отново ще трябва да избере юрист, който да се заеме със засипаното от дългове дружество "ПФК ЦСКА".

Домусчиев: Само отбори с гарантиран бюджет в елитната група
Собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев ще пропусне срещата на...
Шампионът на България Лудогорец може да се раздели само с един от основните си футболисти през това...
Монфис отново спря Гришо
Григор Димитров приключи с участието си на тенис-турнира в Маями. Българинът бе спрян в четвърти...
Националите с трета поредна победа
Националният ни отбор по футбол победи с 2:0 като гост Македония в приятелска среща, която се игра...
Гришо обърна Мъри в Маями
Невероятна победа на Григор Димитров. В мач от трети кръг на тенис-турнира в Маями първата ни...