Протест

Меган Фокс работи 20 дни в годината

Рейтинг:
0 0
Източник: Getty Images/Guliver Photos
Актрисата прекарва цялото си време с двамата си синове

Актрисата Меган Фокс споделя, че полага усилия да работи по-малко от 20 дни в годината. Въпреки това тя все още се чувства виновна, че не прекарва достатъчно време със синовете си. Меган и съпругът й Брайън Остин Грийн имат две деца – Ной, на година и половина и Бодхи, на четири месеца.

Източник: Getty Images/Guliver Photos
28-годишната звезда
сподели пред списание Parents (Родители), че иска да прекарва цялото си време със семейството, но все пак е нужно да снима поне по един филм на година, за да инвестира в бъдещето на децата си.

"
Трябва да съм в състояние да платя обучението им в добър колеж и да им осигуря нормален живот. Все пак се спирам на продукции, които се снимат в Лос Анджелис и ми позволяват снимки за около 10 до 20 дни. Всичко е с цел да прекарвам колкото е възможно по-малко време далеч от децата си."

Източник: Getty Images/Guliver Photos
Въпреки
че е част от развлекателната индустрия, Меган отказва да остави синовете си да гледат телевизия, което често й създава проблеми в това да забавлява по-големия си син – Ной. Тя признава, че преди да се сдобие със собствени деца, не е осъзнавала колко труд отнема тяхното отглеждане и възпитание.

''
Наистина се справям трудно, защото не оставям децата да гледат телевизия. Не е като да пусках Ной пред малкия екран, за да мога да се грижа на Бодхи. Опитвам да въвлека Ной в процеса и да го накарам да ми помага да се грижа за Бодхи, като същевременно внимавам той да не ревнува. Старая се никой да не се чувства пренебрегнат и всички нужди да са удовлетворени. Като майка ми е трудно, защото се чувствам сякаш не давам на нито един от тях 100% от вниманието си и от себе си, така че усещам постоянна вина."

Крас
ивата брюнетка признава, че е типична майка-закрилница и трудно успява да се отпусне и да релаксира.

ямах идея колко притеснена ще бъда през остатъка от живота си. Когато родих Ной, за първи път усетих, че обичам някого толкова много, че никога няма да бъда същата."

Искат доживотен затвор за убиеца на Яна
Прокуратурата поиска доживотен затвор за Николай Русинов-Чеци, който е обвиняем по делото за...
Стачка отменя 8 полета на "Луфтханза" от и до София
Започващата в 14 ч. българско време стачка на пилотите от "Луфтханза" ще доведе до анулирането и на...
Василев: За съсипването на КТБ е впрегнат целият наличен ресурс
Едва ли у някого е останало и капка съмнение, че за изпълнението на целта по съсипването на...
12-годишно дете блъснато на пешеходна пътека
12-годишно дете беше блъснато на пешеходна пътека тази сутрин в Русе. Инцидентът станал малко преди...
Съпругата на Цветан Василев: Най-добрият сценарий е да се възстанови КТБ
Най-добрият сценарий е да се възстанови Корпоративна търговска банка (КТБ) АД. Така съпругата на...