Инвестиции в инфраструктурата

Рейтинг:
0 2
Възстановяват второкласните и третокласните пътища в страната

Продължава възстановяването на второкласните и третокласните пътища в страната. Това обяви министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева, която направи инспекция на новостроящия се обходен път на Враца.

Пътят е част от международното шосе Е-79 между северната граница при Видин и южната при Кулата. Инвестицията в него е 17 млн. лв и ще е готов до 1 юни.

Министър Терзиева даде старт и на още един важен обект - реновиране на второкласния път Монтана- Плевен, като за 19 км от Криводол до Борован се инвестират 10 млн. лв. По този път денонощно преминават 2300 превозни средства.

"Продължаваме да строим важните инфраструктурни обекти като обхода на Видин и Монтана, за да можем тук, в най-изостаналия регион на Европа, да оправим окончателно обектите по еврокоридор №4, каквато е политиката на нашето правителство. Но имаме политика и за малките пътища - близо 9 млн. лв тази година ще бъдат разходвани за пътища в област Враца. Общо около 34 млн. лв за общински пътища и пътна инфраструктура ще бъде разходвано за областите Видин, Враца и Монтана", заяви Терзиева.

добави коментар
Huntur
Huntur
ътят е част от международното шосе Е-79 между северната граница при Видин и южната при Кулата. Инвестицията в него е 17 млн. лв и ще е готов до 1 юни. - това са много важни инвестиции в международни пътища
Huntur
Huntur
Властите гледат правилно да употребят всичките пари от еврофондове за целта по предназначение
Huntur
Huntur
Тя е определяща за инвестициите и привлекателсността на страната ни - и за туристите, и за инвеститорите
преглед на всички коментари (4)
Хиляди бомби цъкат в центъра на София
Зачестяват случаите на намерени снаряди и гранати от Втората световна война по тавани и мазета на...
Гладиаторско зрелище в КЪРТИЦАТА 2
В събота вечер, на живо от Арената, предстои най-мащабната битка в "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване"...
В момента:
Океанско приключение
14:30
Невероятните прояви на смелост
15:30
Невероятните прояви на смелост
26 април
София
В момента
Разкъсана облачност
14°C
Днес
Краткотраен дъжд
Min: 10°C
Max: 16°C
Утре
Дъжд
Min: 9°C
Max: 14°C
26 април
На 26 април 1986 г. Четвърти реактор на атомната електрическа централа в Чернобил, Украйна, експлодира и се запалва, като причинява най-голямата...