Мариан Вълев: Казвам сбогом на Куката

Рейтинг:
34 5
Образът ми вече се изчерпа, но ще продължа да работя за сериала, призна актьорът

Мариан Вълев спира участието си в хитовия криминален сериал "Под прикритие". Ексклузивното признание направи самият актьор в студиото на "Предаването на Карбовски" по TV7.

Заедно с продуцентите сме взели важно решение – последната серия с Куката ще е финалната за четвъртия сезон, каза Вълев.

Да приемем, че Куката намира своята тишина, своя път към Бог. За тези три години дадох максимума от себе си, обичам този сериал и ми е тъжно, но не бих искал този характер да се превръща като такъв от сериал с 2000 епизода, допълни актьорът.

Мариан Вълев беше категоричен, че е готов да работи в "Под прикритие" по всякакъв начин, но смята, че образът на Куката се е изчерпал и е трябвало да бъде премахнат още в предишните сезони на сериала.

Актьорът предложи да се направи търг с два от емблематичните за героя му предмети – очилата и кръста, като условието е купувачът да дари сумата за благотворителна кауза, която той сам си избере.

"Под прикритие" обективно отразява времето, в което живеем, затова е харесван сериал. Ние правим филм за гангстери, не за професори, естествено е да има насилие, кръв, това е. Така отговори актьорът на нападките към по-грубия стил на криминалната поредица.

Няма никакъв смисъл от играта на стражари и апаши, защото накрая всички ние губим най-ценното – това е най-главното послание на "Под прикритие", категоричен беше Мариан Вълев.

Любимецът на зрителите повдигна и завесата на личния си живот като сподели, че в момента няма жена до себе си. През последната година направих 1-2 жалки опита да си хвана гадже, но се оказаха пълен провал, явно вината е в мен. Признавам си обаче, че се страхувам от самотата, искрен беше актьорът.

Преживял съм какво ли не, стигал съм дъното в емоционален план и съм направил своя избор, а той е да се занимавам с това, което обичам – киното, театъра, не ме интересуват парите, заяви Вълев в отговор на въпроса дали е забогатял от работата си в сериала.

Искам да благодаря на всички хора, които харесват и обичат "Под прикритие", искам да им се поклоня за това, че гледаха, че бяха с мен, да изкажа огромното си чувство на респект към публиката. На тези, които не го харесват, ще кажа "простете, че ви разочаровахме и не оправдахме вашето доверие".

Това, което правим, е за зрителя и той има единственото право да каже какво му харесва и какво не, заяви в заключение Мариан Вълев.

Вижте какво още каза актьорът в "Предаването на Карбовски" по TV7!

добави коментар
Вулкан изригна в Перу
Властите в Перу обявиха извънредно положение заради изригване на вулкана Убинас. Стотици жители на...
Почина големият композитор Борис Карадимчев
Големият български композитор Борис Карадимчев си отиде днес на 81-на години. Той е починал...
В момента:
03:05
Морска империя
04:00
Пътуване със CNN
05:00
Виното на Новия свят
13 април
София
В момента
Облачно
11°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 3°C
Max: 15°C
Утре
Разкъсана облачност
Min: 3°C
Max: 17°C
13 април
Днес своя 50-и рожден ден празнува руският гросмайстор Гари Каспаров. Гари Кимович Каспаров (роден през 1963 г. с името Гари Вайнщайн) е най-младият...