Бареков обвини Стойнев в популизъм заради ЕРП-тата

Рейтинг:
3 4
Днес енергийният министър заяви, че трите ЕРП-та може да бъдат национализирани

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков призова темата с национализацията на електроразпределителните дружества да не се използва предизборно. Бареков обвини енергийния министър Драгомир Стойнев в популизъм във връзка с темата за национализиране на енергодружествата.

"Г-н Стойнев е един млад популист, очевидно партията му е дала задача да баламоса хората предизборно като обещае национализация на ЕРП-тата. Това е един процес, който може да бъде извършен, само ако в държавата има политическа воля за това. Това Народно събрание е изчерпало своя кредит на доверие – то не само не може да национализира ЕРП-тата, то не може да прави нищо, защото всяка една мярка, която е малко по-спорна от гледна точка на граждански интереси и европейските закони, ще свали правителството от власт."

добави коментар
Huntur
Huntur
Не мисля, че е популизъм. Все пак трябва да се вземат някакви мерки. Не може ИВН и ЧЕЗ да ни калкулират в сметките и сметките на Столипиново. Същото трябва да се направи за Топлофиказия. Пълно разтурване на тази деградирала и ограбваща ламя!
Rosica
Rosica
Точно така, това е популизъм и последен отчаян опит за привличане на гласове!
Vera
Vera
Чист популизъм, мълчаха като тикви, докато Бареков съди монополистите и излезе на улицата с народа, сега видиш ли, се сетили и те. Ами никой няма да ви повярва.
преглед на всички коментари (6)
Най-нещастните италианци живеят във Венеция
Най-романтичният град на Италия, магнит за туристите от целия свят - Венеция, се оказва и...
Ще влязат ли багерите в Карадере
Строителство на ваканционен комплекс в защитена зона Карадере близо до Варна няма да има, ако...
20 март
София
В момента
Слънчево
15°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 5°C
Max: 16°C
Утре
Слънчево
Min: 2°C
Max: 17°C
20 март
Днес посрещаме астрономическата пролет. Тя ще настъпи точно в 18:57 ч. българско време. Това е и денят на пролетното равноденствие, когато денят и...