Протест

Мермерски измисли лек срещу косопада

Рейтинг:
3 0
Източник: Getty Images/Guliver Photos
Достатъчно е човек да се маже веднъж на ден със смес от спирт и хрян

Проф. Христо Мермерски - един от най-големите специалисти по алтернативна медицина у нас, е измислил лекарство срещу косопада. Лекът всъщност е смес от 95-градусов спирт и хрян, обяви в "Добро утро, България!" по TV7 самият Мермерски. Той дори демонстрира качествата на лекарството и показа как се прилага то, а в ролята на опитно зайче влезе репортерът на предаването Пламен Блесков.

"Смята се, че не е възможно да се възстанови косата на Пламен, която е била къдрава и хубава. Ще дам на Пламен лекарството да се маже всеки ден и след 20 дни ще дойдем отново, за да го видите как изглежда", продължи Мермерски.

По думите му той и негови колеги лекували 100 заболявания, едно от които е косопадът. "При това лечение идват 10 човека, заснемате ги в началото, след 20 дни идват отново и след два месеца ще ги видите съвършено различни", твърди специалистът по алтернативна медицина.

Той разясни как се приготвя сместа. "250 г хрян се нарязва на малки парченца. Слага се спирт, който да покрие хряна и тази смес трябва да стои 10-15 дни. След това е готова за употреба", каза Мермерски.

Според него е достатъчно човек да се маже веднъж на ден. "Но трябва да става всеки ден - по едно и също време. Важно е през това време да няма други химични интервенции. Измиването не трябва да с "много остър" шампоан. Първите 5-6-7 дни е желателно да не се мие главата. Лекарството работи и при жени. След 15-20 дни се появява косата във вида, в който е била, но все още къса", категоричен е проф. Мермерски.

По думите му е много важно и храненето. "Всяка сутрин по 2-3 настъргани моркова със зехтин и лимон. Така се прочиства организмът от токсините. Добре е да се яде пилешко месо. Да не се пие алкохол", посъветва Христо Мермерски.

Целият експеримент вижте в "Добро утро, България!" по TV7.

8 коли и ТИР се нанизана на Околовръстното
Верижна катастрофа в София – сблъскаха се 8 коли и едни ТИР на околовръстния път преди...
Борисов и Миков избраха да са депутати от София, Местан – от Кърджали
От кой избирателен район ще решат лидерите на политическите сили да станат депутати, стана ясно...
Краят на летния сезон увеличи безработицата
10,5% е равнището на безработица у нас през септември. Основна причина за нарасналия брой...
Карбовски се завръща в TV7
Карбовски се завръща в ефира на TV7. Продуцентът на "Предаването" от следващата неделя отново влиза...
38 души от завода в Горни Лом ще бъдат съкратени
38 служители от взривения цех "Утилизация" на завода за боеприпаси в Горни Лом ще бъдат съкратени,...