Майката на Ани: Ще отрежа ръцете на Станислав

Рейтинг:
6 0
Димитрина Борисова проговори от затвора, подозира приятел на мъжа си в съучастничество

"Той не можеше да убие мравка. Когато аз го правех ми казваше: Защо? И тя има живот". Това са думи на 25-годишната Димитрина Борисова пред гръцки медии, цитирани от Blitz, за бащата на детето й - Станислав Бакърджиев. 27-годишният мъж уби дъщеричката им, след което я разчлени и я сготви на супа.

"Недоумявам защо го е направил. Ще му отрежа ръцете, с които е посегнал на детето", заканва се от затвора съкрушената и съсипана от болка майка. "Ако някога има друго момиченце пак ще го кръстя Ани", допълва още тя.

Припомняме, че Станислав твърдеше, че мотивът за извършеното от него зверско престъпление е ревност, тъй като майката обичала повече детето.

Непосредствено след разпита Димитрина заяви категорично, че Николай – приятел на мъжа й, знае всичко. Това съобщи вестник "Български новини". Същият е поискал 5 000 евро от Станислав, за да мълчи, допълни още Димитрина. Тя обвини Николай, че той е бил и основна причина за скандалите между двамата родители като семейство. "Не го харесвах, той му промиваше мозъка", заяви Димитрина.

В понеделник нейният адвокат ще поиска Николай да бъде разпитан, както и да бъде направен кръстосан разпит. Причината за това е съмнението й, че Николай има връзка с чудовищното престъпление. Тя заяви в показанията си, че на 2 май е поискала да говори с приятеля на мъжа си, тъй като имала подозрения, но Станислав я успокоил, че няма проблем. Същевременно й казал, ако чуе нещо, да не се притеснява. След като полицията й съобщила за чудовищното престъпление, майката не изключва вероятността и той да е замесен.

В същото време личният живот на двамата родители не престава да шокира обществото. Оказа се, че вечерта преди задържането им, докато всички издирват малкото дете, двамата са разпивали в бар, където работи бившият партньор на Станислав - травеститът Ася. В същото време гръцка телевизия разпространи кадри от охранителна камера в магазин за битови стоки, на които се вижда как Станислав пазарува на 10 април, ден след предполагаемото убийство, тоалетна хартия, кухненски кърпи, газова бутилка, 2 легена, въже, белина и прах за пране, които вероятно са използвани за прикриване на следите.

Любопитен е и фактът, че Станислав Бакърджиев, който по негово желание беше разпитван без адвокат, от деня на разпита вече има такъв, който е нает от негов близък, а не от майка му.

 

Празник на фолклора в добричкото село Бранище
Празник на фолклора събра днес над 400 участници в добричкото село Бранище. В третото издание на...
В Украйна все още се водят сражения
В Украйна все още се водят сражения, въпреки че официално прекратяването на огъня влезе в сила още...
Сервитьори тичаха 1600 метра с табли в ръце
Стотици сервитьори от цял свят се включиха в любопитно състезание в аржентинската столица Буенос...
Над 1/4 от трениращите приемат стимуланти
Над 1/4 от спортуващите приемат или са приемали хранителни добавки или други стимуланти. Това...
Кола се заби в стълб в Яхиново, петима загинаха
Петима са загинали след жестока катастрофа, станала в дупнишкото село Яхиново. Лек автомобил се е...