НОВИТЕ БУДИТЕЛИ

Финалистът от инициативата "Новите будители" ще стане известен на 2 юни след проверка на гласуванията

Рейтинг:
4 2

Социално ангажираната кампания "Новите будители" на NEWS7 е на своята финална права. В надпреварата за най-добър млад учител се включиха над 200 преподаватели. 100 от тях отговаряха на изискванията и бяха номинирани за участие. За тях гласуваха техни ученици, колеги и приятели.

На своя първи рожден ден информационният лидер на България NEWS7 обяви намерението си да мотивира младите хора да изберат педагогиката за свое призвание. NEWS7 представи на България лицата на младите хора, които са се посветили на учителската професия - тези, които модулират възприятията и ценностната система на нашите деца. Уверени сме, че те могат да допринесат с нова визия и нови идеи, каквито са особено ценни във времена на духовна криза и страдаща образователна система. Младите учители са нашите НОВИ БУДИТЕЛИ. Радваме се, че оптимизмът ни зарази толкова много наши зрители.

На 1 юни приключва гласуването за един от шестимата ни финалисти. С цел максимална прозрачност и принципност при провеждането на инициативата, гласуванията, които бяха с изрична регистрация на сайта www.buditeli.news7.bg, ще бъдат подложени на допълнителна проверка. Условията за гласуване са поместeни на сайта, като всеки един наш зрител може да гласува за своя фаворит само веднъж. При опити за харесвания, нарушаващи процедурата и възбуждащи съмнения за автентичността на получените гласове, телевизията ще дисквалифицира гласовете, дадени за кандидата.

За нас е важно най-достойният млад български учител да се превърне в Първия Нов Будител на NEWS7.

НАГРАДАТА
Спечели: ЕДНОГОДИШНА ЗАПЛАТА