НОВИТЕ БУДИТЕЛИ

Шестима на финала на "Новите будители"

Рейтинг:
5 0
От днес стартира и финалният етап на кампанията, който ще продължи до 1 юни

Приключи вторият етап от кампанията "Новите будители" на NEWS7. Шестима са финалистите, които ще се надпреварват в битката за първото място. Всеки регион на България има своя фаворит, като градовете, които участват в надпреварата, са София, Монтана, Габрово, Пловдив, Шумен и Стара Загора.

Имената на новите будители на България вече са известни и за тях може да се гласува на сайта buditeli.news7.bg.

Таня Панайотова, Мария Семова, Румяна Любенова, Мирослав Велев, Борис Иванов и Рая Стефанова са сред младите учители, които бяха изправени пред предизвикателството да бъдат оценявани от техните ученици, колеги, близки и приятели.

От днес стартира и финалният етап на кампанията, който ще продължи до 1 юни. Тогава само един от шестимата ще получи голямата награда на NEWS7 – едногодишна учителска заплата.

Само преди броени дни NEWS7 беше отличен с награда за благородство за своята социална инициатива. Кампанията "Новите будители" има за цел да насърчи повече млади преподаватели да изберат българското образование за свое призвание и професия.

Желаният резултат от инициатива на NEWS7 е все повече млади учители да пристъпят прага на българското училище на първия учебен ден през тази година.

НАГРАДАТА
Спечели: ЕДНОГОДИШНА ЗАПЛАТА