Новини
<p>Стоев: Претенциозен съм при избора на нов централен нападател</p>
Снимка: lap.bg

Стоев: Претенциозен съм при избора на нов централен нападател

"Претенциозен съм към централния нападател и затова закъсняваме с привличането му", това каза наставникът на Левски Стойчо Стоев.

Днес "сините" заминаха за втората част от подготовката си, която ще се проведе в Анталия, а Стоев коментира трансферите през зимата и очакванията за втората част от сезона.

"Доволен съм, защото свършихме това, за което бяхме отишли в Свиленград. Надявам се в Турция акцентът да е по-различен. Там ще наблегнем на контролите, за да интегрираме по-бързо новите в отбора. Не обичам футбола "напред каквото стане" и затова ще привлечем централен нападател. Проблемът е, че закъсняваме с това привличане. Надявам се да нямаме лятно дежа вю, защото беше кошмарно. Действа се усърдно от хората, които се занимават с трансферите, за да станат по-бързо. Искам да дойде този централен нападател, който на мен наистина ми харесва и ще пасне на стила на отбора и ще помогне. От тази гледна точка съм претенциозен. Не знам какви са проблемите с Менголо, надявам се хората, които се занимават с юридическите подробности и на мен да ми дадат информация до края на седмицата", каза Стоев.

По повод наема на Илия Димитров в Нефтохимик той коментира:

"Все още е рано за Илия Димитров да е в първия отбор на Левски, затова и отиде под наем. Искам лятото като се върне да ни е добра опция. Търсихме му подходящ отбор, в който да развие качествата си и да му помогне за израстването".

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0