Интервюта
<p>Пламен Марков: 2016-а ще е добра година за ЦСКА, нещата ще се подобряват</p>
Снимка: lap.bg

Пламен Марков: 2016-а ще е добра година за ЦСКА, нещата ще се подобряват

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков определи пред "Тема Спорт" изминалата 2015-а година като "ужасна и отвратителна" за "армейците". Той обаче очаква новата 2016-а година да е далеч по-добра за клуба във всяко едно отношение. Шефът отказа да даде подробности около подготовката на отбора, но призна, че клубът вече работи по селекцията и води преговори с няколко футболисти.

"На този етап все още нямаме взето окончателно решение за селекцията и подготовката. Вариантите са налице, но не сме одобрили окончателно някой от тях. Предполагам, че е въпрос на съвсем малко време да го изясним", каза Марков.

"Не искам да казвам какви са възможностите, за да не се промени нещо в последния момент. Нека имаме крайно решение за подготовката и тогава ще го съобщим. Що се отнася до селекцията - водимпреговори с няколко футболисти. Засега не искам да споменавам имена, но така или иначе сме предприели действия по тази линия. Очаквайте скоро нови попълнения в отбора. Такива са необходими", добави директорът.

"За ЦСКА 2015 година беше ужасна, отвратителна и каквито други подобни епитети се сетите. Бяха направени опити клубът да бъде натъпкан на дъното и тези опити почти успяха. Ние няма да позволим ЦСКА да бъде затрит. 2016-а ще бъде по-добра във всяко едно отношение. Единственото, което не можем да подобрим са резултатите от изминалата есен. Не мисля, че има как да спечелим всеки един наш мач през новата година. Но организационно мога да гарантирам, че нещата в ЦСКА ще се подобрят драстично. Няма как другояче и резултатите скоро ще бъдат видими", каза още шефът.

"Какво можем да си пожелаем за 2016 година? Със сигурност отборът да се върне там, където му е мястото. Убеден, съм, че това ще се случи съвсем скоро. Надявам се да няма пречки. Другото, което можем да си пожелаем, е всичко на "Армията", да се развива в позитивно отношение", завърши Марков.

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0