Спорт 7

Кобрата си пожела мач за титла в България (ВИДЕО)

Кубрат Пулев си пожела мач за световна или европейска титла пред българска публика. Кобрата се прибра след 22-та си победа на професионалния ринг - с нокаут за две минути срещу Морис Харис.

"Желанието ми е не просто да се бия в България, но и да го направя за световна или европейска титла. Да победя не побеждаван боксьор", заяви Пулев.

Кобрата призна, че бързият нокаут срещу Харис е бил и в известна степен късмет.

"Нокаутът в бокса до голяма степен е и късмет. В съблекалнята тренирах именно този десен ъперкът. Основно защитата тренирах в подготовката, както и други слабости, които допуснах в мача срещу Кличко".

Пулев е изгледал срещата между Тайсън Фюри и Владимир Кличко и коментира, че загубата на украинеца е била напълно закономерна.

"По-добрият победи. Подцени Фюри, но Кличко го заблуди и победата срещу мен, тъй като си помисли, че ме би твърде лесно".

Кубрат не се е отказал да атакува отново Световната титла.

"Всяко едно нещо изисква своето време и има своята трудност".

А ето какво си пожела боксьорът за предстоящата 2016-та година.

"Пожелах си на пресконференцията в Германия да играя за една от титлите в края на 2016 г. - световна или европейска. Не бързам, както казах, продължаваме напред", завърши Кобрата.

Следващият мач на Кубрат Пулев ще бъде най-рано през март 2016 г.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0