Спорт 7

Локомотив (София) вече е в сигурни ръце

Прероденият Локомотив стартира своето участие в "А" окръжна футболна група с успех с 14:1 над тима на Доброславци. Гръмката победа бе гарнирана с невероятно шоу по трибуните и усещането, че всичко лошо вече е зад гърба на славния столичен тим.

"Железничарите" вече са в сигурни ръце. Поне така мислят феновете, които застанаха твърдо зад новото ръководство в лицето на Иван Василев и Бойчо Величков. Дуото пое клуба през лятото, за да го извади от тинята на аматьорския футбол, да съживи занемарената школа и не на последно място да модернизира вехтата база.

Основен акцент в плановете на Василев и Величков е възраждането именно на детско-юношеската школа, а за целта бе стартиран спешен ремонт на помощното игрище в "Надежда". Инвестициите в Локомотив обаче не свършват дотук, а шефовете на "червено-черните" плануват и още такива в името на светлото бъдеще.

Целта пред Локо за този сезон е повече от ясна - класиране за "В" група. Но още по-важната цел е изграждането на здрави основи. Основи, на които клубът с 86-годишна история, да може да стъпи по пътя си към футболния ни елит.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0