Спорт 7

Фенове на ЦСКА питат: Г-н Борисов, имаш ли нещо против любимия ни клуб?

Бившият административен директор на ЦСКА от управлението на Васил Божков - Николай Дончев гостува в предаването Sport7 по TV7 заедно с говорителя на привържениците на "червените" Павел Маринов. Двамата дискутираха проблемите около любимия им клуб и попитаха министър-председателя на България Бойко Борисов верни ли са слуховете, че има нещо против ЦСКА.

"Непотърсено право - не се толерира. Те са имали право да си вземат парите, например НАП. Две, три, четири години. Не са били 10 млн. от днес за утре. Защо тогава не бяха потърсени тези пари? Това е подло отношение. Геноцид срещу любимия клуб. Защо не потърсиха такава отговорност от "синия" клуб? Ние искаме функциониращ клуб. Това не означава да се хвърлим на врата на Литекс. Дали обаче нещо такова ще бъде позволено да се случи? Искаме да го знаем. Дали това зависи от Бойко Борисов? Г-н Борисов, излезте и кажете има ли нещо общо това, което се говори за вас като министър-председател! Едва ли му е до ЦСКА, но в обществото се говори, че той има нещо подмолно срещу нашия клуб. Любовта не се унищожава с нормативни актове", заяви Дончев, който разкри, че когато е постъпвал на работа в ЦСКА е трябвало да мине през детектор на лъжата.

Павел Маринов за пореден път заяви, че феновете не желаят сливане на ЦСКА с други отбори.

"Проектът, който беше предложил Васил Божков с нов клуб и тръгване от "А" окръжна, смятахме, че това е най-правилното. В мига, в който Гриша Ганчев каза, че ще се оздравява ЦСКА, нямаше как да не го подкрепим. Ние сме зад него. Не искаме сливания. Феновете не сме за това нещо. Вариант "А" окръжна? Чакаме. Няма какво друго да направим. БФС се бият в гърдите, че са помагали на ЦСКА. Те прикривайки тези неща, премълчавайки ги, по този начин не са помагали на ЦСКА, а са вредели, защото сметката рано или късно трябва да се плати. Против съм политическите скандирания по стадионите. Тези неща трябва да се решават на друго място. На "Армията" се изповядва една религия, една страст - тази към ЦСКА", добави Маринов.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0