Спорт 7

Вальо Михов: ЦСКА бе фалиран умишлено

Бившият президент на ЦСКА Валентин Михов направи интересен анализ в Sport7 по TV7 за случващото се на "Армията". Михов е на мнение, че "червените" са били фалирани умишлено, въпреки че е имало възможност клубът да бъде спасен и да остане в "А" група.

Относно сагата около първия мач на "червените" във "В" група, той заяви: "Типично българска. Нищо ново, винаги в последния момент. Не може да се чака последния ден и да не се знае дали ще се играе мачът или не.. Приятната изненада е, че отново армейските фенове доказаха, че без значение къде е отборът, те ще го подкрепят. Те бяха 8000 души и показаха, че са плътно зад ръководството на клуба."

"От 2008 г. тлее един заговор, ако мога така да се изразя, че ЦСКА умишлено трябва да бъде обявен във фалит. Тогава го чух от сериозни хора. Тогава (През 2008 г.) бяха наказани да не играят в Европа, но имаше компромис да останат в "А" група. Оттогава се правят компромиси. Това през 2008 г. бе една камбанка и така се стигна до 2015 г. Основната вина обаче си е за ръководството на ЦСКА", обясни Михов.

"Заговор го казвам малко в кавички. Още тогава с финансови специалисти и комисията за лицензиране, която е независима, имаше едно изречение: "ЦСКА се готви за фалит". Имаше някои документи, но се направиха компромиси."

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0