Спорт 7

Пламен Марков: ЦСКА ще плати дълговете към държавата

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков разкри в предаването Sport7 по TV7, че новоучреденият клуб ще плати дълговете към държавата. По този начин той индиректно намекна, че няма да бъдат платени задълженията към бивши футболисти, играчи и мениджъри.

В същото време той осъди дейстията на привържениците и инцидента от мача с Ашдод. 


"Във всички случаи не подкрепям това, кото се случи. Това не е формата за решаване на проблеми от подобен характер. Разграничавам се от тези действия, това не води до никакво развитие не само за клуба, но и за българския футбол. Това не е начинът за изразяване на недоволство. Нашите фенове са 12-ия ни играч и без тях няма да сме толкова силни в бъдещето ни развитие, но няма да толерираме омраза и насилие"


"Необяснимо агресивни бяха играчите на Ашдод. Имаше много груби влизания. Този мач можеше да бъде прекратен заради тези грубости. Можеше да се стигне до много сериозни контузии. Имаше и подценяване около опазването на реда на срещата. Искам да съм ясен - осъждаме насилието и няма да го толерираме по никакъв начин. Ще направим всичко възможно в срещите от "В" група да не се допуска такова нещо. Много подобни моменти ще има"

"Като се има предвид, че в нашата държава всичко е възможно, не изключвам възможността да е дирижирано всичко.  това. И вчера имаше бомби, преди още феновете да нахлуят. Тези бомби можеха да доведат до нов инцидент, какъвто бе с журналиста от Btv.

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0