Спорт 7

Христо Янев обеща: Ще бъда уравновесен, допуснах много грешки като футболист

Младият наставник на ЦСКА Христо Янев даде обширно интервю за Sport7 по TV7, в което обеща да бъде далеч по-сдържан от годините му като футболист.

Ексиграчът на "червените" сам призна, че е допуснал много грешки по време на активната си кариера и се надява сега да помогне на младите играчи да не ги повтарят.

"Трябва да се контролирам и да бъда уравновесен. Допускал съм доста грешки като футболист, мислил съм си, че съм нещо повече от останалите. Сега трябва да обясня на тези играчи, че не трябва да допускат същото", обясни Янев.


"Това, което футболистите трябва да се настроят е, че ще срещнем доста тежки противници. За някои това ще е нещо ново, други вече са играли в тази група. Разчитам на футболистите с опит", продължи той.

Янев не пропусна да коментира и селекцията, която по негови думие към своя край: "Всичко може да се случи на този етап. Не очакваме никой, но ако се появи някое сериозно име, може и да го привлечем. Искахме да вземем и други играчи, но едни отказаха заради финансови условия, а други имаха по-различни виждания от нашите."

В същото време бившият треньор на Миньор не пропусна да разкрие и интересни подробности от отношенията му с ръководството на "армейците".
"Инджов и Ганчев работят съвместно. Моят шеф е Пламен Марков и аз комуникирам с него най-често. Ганчев се интересува толкова много от отбора, колкото никой друг не го е правил преди."

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0