Спорт 7

Германея към ЦСКА: Обичаме да спъваме лидерите

Дългогодишният участик в Югозападната "В" група Германея (Сапарева баня) се закани за тежки 90 минути на ЦСКА. Наставникът на скромния тим Николай Николов - Чезето разкри, че неговият отбор е съставен изцяло от аматьори, които обаче през годините са спъвали немалко лидери, сред които и Пирин (Благоевград).

"Миналата година спънахме Пирин ГД, преди това Пирин (Благоевград), а преди години и Пирин (Разлог). Тук лидерите губят точки почти всяка година. Няма футболист или треньор, който да не иска да покаже най-доброто от себе си срещу ЦСКА, това е най-великият отбор в България", обясни Николов.

От Германея отказаха каквато и да е възможност въпросния мач да се играе извън пределите на Сапарева баня: "Това ще е най-голямото щастие за всички в града. ЦСКА гостува за първи път и не се знае дали това ще се повтори".

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0