Спорт 7

Спасители и строители ще спъват ЦСКА във "В" група

Интересен съперник ще има ЦСКА във "В" група. Екипът на Sport7 се срещна с представители на Балкан (Варвара). Местният тим може да се похвали като единственото село с официален футболен отбор в Серевозападна България.

Местният отбор разполага с играчи, които освен, че тренират редовно с отбора, работят като спасители и строители през останалото време.

"На ЦСКА ще им е трудно тук. Ще се адаптират по-трудно към "В" група, защото са свикнали на по-високо ниво. Ние имаме опит в този ешелон, след като това ще ни е 3 сезон", обясни наставникът на Балкан Крум Кантарев.

Жителите на село Варвара пък обещаха футболен празник за привържениците на "червените", а местен месокомбинат изрази готовност да осигури над 10 хил. кебапчета за феновете на гостите.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0