Спорт 7

Вихрен реже ЦСКА за "домакинство" на "Армията"

Председателят на Управителния съвет ва Вихрен (Сандански) Васил Жечев отхвърли възможността неговият тим да приеме ЦСКА на стадиона на "червените" "Българска армия". 

"Бихме приели да играем на "Уембли". Готов съм, заминаваме с 300 фенове, ако трябва и с канута. Как си го представяте вие това?", обяви иронично Жечев в Sport7 по TV7.

От ръководството на "зелените" признаха, че целта не е влизане в "Б" група, а обиграване на млад състав с кадри от ДЮШ на клуба.

"Ще посрещнем добре феновете на ЦСКА Ще ги посрещнем с полиция и вино. Ние да се притесняваме, че идва ЦСКА?".

"Ние нямаме респект към никой. Ние уважаваме ЦСКА, но и ние сме играли в "А" група", допълниха от ръководството на Вихрен.

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0