Спорт 7

Беласица посреща ЦСКА на селски стадион

Ръководството на Беласица разкри в ефира на Sport7 по TV7 за сериозни инфраструктурни проблеми преди мачовете с ЦСКА и Локомотив (София).

Петричани са принудени да тренират и играят на стадиона в с. Коларово, тъй като съоръжението на клуба "Цар Самуил" е собственост на концесионер. Въпросният инвеститор е решен на промяна, но шефовете на Бела все още не са се договорили с него за бъдеща съвместна работа.

"Има доста фенове на ЦСКА в нашия край. Наистина ще имаме проблем с организацията. Инфраструктурата е най-големият ни минус. Надяваме се в най-скоро време на се завърнем в Петрич, там е нашият дом. Тук се чувстваме като гост", призна наставникът на тима Васил Чергов.

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0