Спорт 7

Стойчо Стоев: Феновете обичат емблемата, а не собственика

"Хубавото е, че двама нови футболисти вече имам на разположение. Селекцията продължава и още нови ще има, тъй като ни трябват още футболисти. Още от началото знаехме, че няма да е лесен процес. Тенденцията е да взимаме млади играчи до 24-25 години, за да може покрай тях и нашите юноши да имат по-добро развитие", обясни Стоев.

Той призна, че се получава парадокс, тъй като масово българските играчи отказват да подпишат със "сините".

В същото време бившият треньор на Лудогорец обясни, че трансферът на бранителя Александър Бранеков е под въпрос.

"Очакваме отговора на Бранеков. Имаме интерес към него. Той има някаква оферта от Шотландия. До дни трябва да отговори", обясни той.

Опитният специалист коментира и новото ръководство, което преди дни пое властта от Тодор Батков: "Виждам се основно с Иво Тонев и Георги Иванов. Другите двама господа не ги познавам. На Тодор Батков трябва да му се отдаде заслуженото. Не малко е дал за Левски".

За финал Стоев бе запитан за слуховете, които свързват Делян Пеевски с клуба: "Не ги познавам господата, за да коментирам кой влиза. Не съм запознат. Единственият човек, който познавам е Иво Тонев. Публиката обича Левски. Тя обича емблемата Левски. Във времето много хора са били заобичани като отделни личности".

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0