Спорт 7

Sport7 от 27-и юли (цялото предаване)

И тази вечер екипът на Sport7 се погрижи да запознае своите зрители с най-интересните спортни теми у нас. 

Треньорът на ЦСКА Христо Янев говори за ситуацията в клуба, подготовката и очакванията на наставника преди началото на сезона.

В същото време бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев даде своето мнение за ситуацията в Разград и какъв е изходът от кризата, в която се намира клубът.

Култов материал на репортера ни Стоян Янков за един от съперниците на ЦСКА в Югозападната "В" група – ФК Германея (Сапарева баня).

В края показахме какво ще се случи с Марек, който само до преди месец играеше в елита, а сега ще започне от "А" окръжна футболна група.

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0