Спорт 7

Sport7 от 19 октомври (цялото предаване)

Този път футболните теми в предаването Sport7 остават на втори план, а причината е ясна за всички - радостта и емоциите, които ни донесоха волейболните ни национали на европейското първенство, завършило вчера. По този повод в студиото поканихме един от хората с основна заслуга за това - капитанът на тима Владимир Николов.

Разбира се, няма как и без футбол. Спортният директор на Левски Георги Иванов взривява ефира с интервюто, което даде за нашето предаване. Легендарната "синя" деветка направи шокиращи разкрития 24 часа след равенството с Лудогорец - 1:1.

Коментар в предаването ще направи и репортерът ни Стефан Стефанов, който проследи изкъсо последните събития около ЦСКА - пропадналият мач с Витоша (Бистрица) и протестът на "червена" България.

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0