Спорт 7

Sport7 на 22 юни (цялото предаване)

В предаването Sport7 по TV7 на 22-и юни темата бе "ЦСКА" и случващото се около клуба. В първата част на изданието двамата водещи Мартин Томанов и Светлин Йочев коментираха приключилият по-рано през деня Изпълком към БФС. Президентът на родната ни централа Борислав Михайлов заяви, че ЦСКА остава без лиценз. Членът на изпълкома Венцеслав Стефанов го подкрепи, но собственикът на Литекс Гриша Ганчев бе на друго мнение.

Във втората част на предаването представителите на фен клуб "Сектор Г" Павел Маринов и Емил Кънев категорично заявиха, че ще подкрепят новосформираното дружество ЦСКА (София), което е на Васил Божков. Привържениците са категорични, че искат любимият им тим да започне своето възраждане от най-ниското ниво на футбола.

И за финал в Sport7 - как приемат в "А" окръжна група евентуалното участие на "червените"? Специални репортажи от стадионите на ФК Люлин и Гранит (Владая).

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0