Спорт 7

Сектор "Б" впечатли новите в Левски

Новите летни попълнения на Левски Джереми Де Ноойер и Денис Махмудов са впечатлени от привържениците на тима.

Двамата признаха в интервю за Sport7 по TV7, че са останали възхитени от подкрепата, която получават "сините" по време на мачове.

"Гледах клипове в интернет от мачове на Левски. Страшно много ми харесаха феновете, направо съм възхитен. Високите амбиции на клуба също много ми допадат", обясни Де Ноойер пред обектива на TV7.

"Дъсли Мулдер ми разказа много за Левски и България и ме убеди да дойда. Не знам много за страната. Знам за Лудогорец, които играха в Шампионската лига".

"Дойдох в Левски, защото е голям клуб. Ставал е шампион много пъти и се радва на страхотна подкрепа от феновете. Знам, че са невероятни", обясни на свой ред Махмудов.

 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Пирин пак е на мода! Велик, работещ в спойка и най-вече…НЕПРЕДСКАЗУЕМ. С тези думи може да се опише всичко случващо се с този малък отбор, имащ голямо сърце. Ключът към вратата на успеха пък бе в ръцете на специалист, до болка познаващ...
"Футболът им е Ясен" е филм на Мартин Томанов, който представя живота на шестима наши треньори и футболисти, които прославят родината ни в необятния Китай. Местната Суперлига е едно от най-бързо развиващите се първенства в света. За да бъдеш треньор...
Класиране
М Г. Р. Т
1. Славия 1
0
3
:
3
2. Литекс 1
0
2
:
3
3. Пирин Бл 1
1
1
:
1
4. Ботев Пд 1
1
1
:
1
5. Левски 1
1
1
:
1
6. Черно море 1
1
1
:
1
7. Монтана 1
0
0
:
1
8. Берое 1
0
0
:
1
9. Лудогорец 1
2
0
:
0
10. Локомотив Пд 1
3
0
:
0