РезултатПрогнози
21:00Haka-j / MustaTervakosken Pato --
РезултатПрогнози
10:00ФК МактааралSD Family --
13:00KyranФК Аксу --
РезултатПрогнози
21:45БрадфордНотс Каунти -- 8
РезултатПрогнози
19:45Ajax WЧелси Ж --
22:00БенфикаОлимпик Лион Ж --
⭐ТОП БОНУСИ ЗА ДЕНЯ⭐100% до 250 лв. + 50 лв. Freebet Вземи
300лв СПОРТ бонусВземи
50 Безплатни ВръткиВземи

Класиране: Март 2024


Nostrabet футболни прогнози

Нашите футболни прогнози са базирани на множество статистики, резултати, анализи и достоверни фактори. Някои може да Ви се виждат незначителни, но всъщност са доста определящи. Много важни са новините около състава. Може да става дума за всичко – контузия, скандал, завръщане на играч. Независимо от формата, отбори, около които току-що е избухнал скандал или са пълни с травмирани играчи, могат да са доста уязвими в предстоящия си мач.

Промените в състава също могат да окажат решаващо значение. Да не говорим за разсейване в състава или липса на концентрация. Именно поради тази причина, ако откриете отбор с подобни казуси, често може да се възползвате от добър коефициент и да направите печалба. Нашите футболни прогнози не гарантират печалба, а споделят независимото ни мнение и преценка. Дали да се възползвате от нашите прогнози или не, решавате изцяло Вие!

Ние не носим отговорност за играчи, направили залози въз основа на нашите футболни прогнози!


Нашите Типстъри за Футбол

Nostrabet се стреми винаги да предлага възможно най-акуратни анализи на актуалните футболни мачове за деня и поради тази причина в екипът ни сме включили професионални типстъри, които да следят и отговарят за ежедневните прогнози на футбол. Именно техните професионални футболни прогнози с анализ ще откриете в нашия сайт. Може да се запознаете с всеки един от тях от личната им информация по-долу:

Типстър Футбол
Емануил има зад гърба си повече от 5 години опит като спортен журналист и анализатор на футболни мачове. Той се специализира в даването на футболни прогнози за мачовете от водещите първенства в Европа и България. Виж Още
Типстър Футбол
Християн отговаря за футболните прогнози от всякакъв тип в Nostrabet. С дълги години опит в сферата на спортните превюта и анализи, той ежедневно споделя своето експертно мнение за различни срещи. Виж Още
Типстър Футбол
Петър специализира в изготвянето на футболни превюта за мачове от цял свят и отговаря за ежедневните прогнози, които може да четете в сайта. Виж Още

Футболни прогнози за днес

В нашия сайт посетителите ще открият безплатни футболни прогнози за днес, утре и следващите няколко дни. Към всеки от наличните мачове се показва подробна статистика, която дава детайли относно формата на отборите и тяхното представяне напоследък. За различните двубои може да прегледате и коефициенти, като по този начин ще имате нужните данни да направите собствен извод за изхода от конкретна среща.

Наред със статистическата информация, към много от мачовете за деня има и анализ на предстоящите срещи. Той включва последните новини от съставите, преглед на цялостната форма на отборите, информация за липсващи, контузени или наказани футболисти и други ключови детайли. На всички тях базираме своята прогноза.


Обосновани футболни прогнози за днес

Сред нашите предвиждания ще попаднете на мачове, които влизат в графата обосновани футболни прогнози. Прочитайки анализа, вие ще разберете нашите аргументи за избора на конкретен изход от събитието.

Имайте предвид, че анализираните футболни прогнози за мачове винаги са по-добри от тези, които се базират само на статистика. Причината е в това, че при първите обстойният анализ помага да открием важни моменти, които обикновено статистиката няма как да ни покаже. Това включва настроението в даден отбор, липсата на ключови състезатели и друга подобна информация.

Нашите анализирани прогнози за футбол или друг спорт се правят от експерти в областта, които следят изкъсо случващото се в света на спорта. Ето защо можем да определим нашите професионални футболни прогнози всеки ден като достъпни за всички напълно безплатно. В дългосрочен план постигаме висока успеваемост с тях, така че зависи изцяло от вас как ще управлявате своите средства за залози.


Футболни Прогнози на база статистика

Наред с обстойните обосновани футболни прогнози за мачове, в нашия сайт може да откриете още и математически прогнози. Те са базирани изцяло на статистически детайли. На тяхна база се определя крайното предвиждане. Минусът тук е, че се изключват важни фактори като последни новини, ниво на морал в отбора или даден играч, липсващи участници.

Математическите футболни прогнози се генерират автоматично. Това се постига чрез специален софтуер, който смята коефициенти и друга част от статистиката, като изкарва съответния знак. За съжаление този тип футболни прогнози не се славят с голяма успеваемост за по-оспорвани срещи поради причината, че не се взимат предвид важни неща около самите двубои. Калкулаторът няма как да знае кои футболисти са контузени, наказани или извън строя поради някаква друга причина.

За разлика от анализираните предвиждания, математическите футболни прогнози не могат да бъдат достатъчно изчерпателни. Понякога компютърният калкулатор може да извади и верни прогнози, но това по-скоро ще бъде някаква случайност, отколкото нещо, на което да се доверим изцяло. В интернет съществуват много сайтове даващи математически футболни прогнози, така че ако искате да видите за какво става въпрос, то просто използвайте Google.

В крайна сметка, има много залагащи, които правят прогнози изцяло на база статистика. Има резон в това, понеже в статистиката могат да се открият доста тенденции, да се проследи цялостна форма или такава като домакин/гост. Тези детайли са от ключово значение при избора на прогноза. Ако обаче комбинирате цялата тази информация с последните новини преди срещата, шансовете ви за успех се увеличават значително.


Колко често се публикуват прогнози и как се съставят?

В Nostrabet.com публикуваме ежедневно футболни прогнози от най-интересните мачове в целия свят. Всеки, който се интересува от професионални прогнози, може да ги намери тук при нас. Стараем се да даваме максимално точни предвиждания всеки ден, за да имате по-големи шансове за печалба от залозите ви в букмейкърите онлайн за спортни залози.

Ние съставяме футболни прогнози за днес на база прецизен преглед на дадените мачове. Взимаме предвид историята на двубоите, факторът домакинство / гостуване, предишни сблъсъци, амбиции на отборите, състоянието на играчите и редица други важни неща. По този начин достигаме до заключението за изхода на актуалните срещи всеки ден и ви предоставяме прогнозата.


Какво още ще намерите в нашите футболни прогнози?

Ние не смятаме да Ви даваме само знаци 1Х2 като потенциален вариант. В нашите предвиждания са включени и футболни прогнози под и над определен брой голове, двата отбора да отбележат, точен резултат и други видове прогнози. Причина за това са все по-честите изненади, на които ставаме свидетели в почти всички първенства. Именно за това, при удобен момент, ще получавате и нашите алтернативни предложения за залози.

Именно множеството изненадващи развои на събитията ни карат да обърнем внимание върху това да търсим по-високи коефициенти на прогнозите ни, предвид малката възвръщаемост от по-ниските ставки. Разбира се, налице е липсата на особена сигурност при такъв залог, но пък когато коефициентът си заслужава на база направения анализ, тогава си заслужава да опитаме. Понякога може да станете свидетели и на резки промени по коефициентите за определени събития и да се възползвате от тях.


Какво е нужно да знаем за успеваемостта на футболните прогнози?

В случай, че се работи усилено за съставяне на футболни прогнози, то последните със сигурност ще имат висока успеваемост. За съжаление не можем да гарантираме, че всяка една прогноза, която четете, ще се сбъдне, тъй като във футбола се случва всичко и изненадите следват една след друга.

Играчите могат да вникнат в нашите прогнози и да сравнят своето мнение с нашето. При положение, че мненията не съвпадат, то не сте длъжни да се доверявате на предвиждането. Въпреки всичко, прогнозите в сайта ни претендират за голяма точност, защото в тях са използвани факти, аналитично мислене и прецизност на високо равнище.


За кои първенства се предлагат прогнози?

В нашия сайт сме включили прогнози за най-различни първенства и турнири от света на футбола. Ще откриете мачове и резултати на живо за срещите от най-популярните футболни първенства на Европа до мачове от Южна Америка. Нашите футболни прогнози засягат първенствата от България, Англия, Германия, Испания, Италия, Франция, както и турнирите Шампионска лига и Лига Европа. Разбира се, не са пропуснати и срещите от българското първенство по футбол. В страницата ни с актуална ТВ футболна програма може да разгледате и къде ще бъдат излъчвани срещите в родния ефир. За повечето двубои е налична статистическа информация, но за най-възловите мачове от топ първенствата и турнирите, както и от родната лига, ще може да прочетете и футболни прогнози с анализ.

Разбира се, винаги трябва да вземаме предвид класирането на двата тима, историята на съперничеството и статистиката от последните месеци, години и дори десетилетия. Важното е да се играе с разум, с много проучване и търсене на най-добрите коефициенти.


Прогнози за Първа лига и мачове от България

Българското първенство по футбол заема челните места на анализ от нашите експерти. Най-високото ниво на футбола у нас, както и турнира за Купата на България, са двата шампионата, за които ще откриете обосновани футболни прогнози от експертните ни типстъри.

Прогнози за Висша лига и мачове от Англия

Сред топ мачовете, за които ще откриете нашите прогнози в сайта ни, са срещите от английската Премиър Лийг. Наред с тях ще може да проследите и водещите турнирни първенства като ФА Къп и Купа на Лигата.

Прогнози за Бундеслига и мачове от Германия

Не сме пропуснали да включим и предвиждания за всички по-интересни двубои от немската Бундеслига. Наред с тях, може да проследите и турнира за Купата на Германия, а също така да откриете предвиждания и за по-долни нива.

Прогнози за Ла Лига и мачове от Испания

На Пиринейския полуостров винаги е интересно, тъй като там се подвизават едни от най-добрите отбори в целия свят. Примера Дивизион е сред топ приоритетите ни за анализ и прогнози, също както и турнира за Купата на Краля.

Прогнози за Серия А и мачове от Италия

Италианското Калчо също е сред водещите европейски футболни първенства. Точно затова и мачовете от Серия А попадат в нашето полезрение за обстоен анализ. Срещите от турнира за Купата на Италия също са под мониторинга на нашите типстъри, а за мачове от по-долните дивизии може да откриете математически футболни прогнози.

Прогнози за Лига 1 и мачове от Франция

Френската Лига 1 не отстъпва по нищо на повечето топ първенства в Европа. Шампионатът е изпълнен с доста заряд, емоция и качествени отбори, така че френските мачове също могат да бъдат открити в нашия сайт. В това число влизат и двете купи на страната – Купа на Лигата и Купа на Франция.

Шампионска лига, Лига Европа, Лига на конференциите

Мачовете от водещите европейски клубни турнири също попадат в нашето полезрение. Тук ще откриете предвиждания за всички мачове още от квалификационните кръгове та чак до финала. Тези турнири събират топ отборите от различните държави и ги противопоставят един срещу друг. Емоцията и запомнящите се сблъсъци са неизбежни, така че определено си заслужава тези срещи да бъдат проследени. За най-интересните мачове пък ще имате и шанса да прочетете обстоен анализ.

Национални футболни шампионати

В това число влизат всички водещи международни турнири, които включват национални отбори. На всеки 4 години се провежда Световно първенство по футбол, което ще може да следите заедно с нас. На същия период, но без да се застъпват, се провежда и Европейско първенство по футбол, събиращо най-добрите национални отбори на Стария континент. По същото време има и мачове с топ съставите от Южна Америка, които се съревновават в турнира Копа Америка. Не пропускаме и срещите от Лига на нациите, както и от някои други шампионати. Анализите ни включват както мачовете от финалите, така и срещите от квалификациите.


Има ли понятие като „Сигурни прогнози“ на футбол?

Не, както написахме и по-горе в материала, сигурни футболни прогнози не съществуват. Ние можем да сметнем до каква степен е възможно дадена прогноза да се сбъдне, но не и да твърдим категорично, че предвижданията са сигурни прогнози. Ставали сме свидетели на невероятни изненади и обрати във футбола, което автоматично изключва съществуването на понятие като сигурни футболни прогнози. Това обаче не означава, че всички прогнози са обречени на неуспех, тъй като самите ни типстъри полагат огромни усилия, за да предложат добри футболни прогнози.


Предвижданията VS Изненадите в мачовете

Футболните предвиждания не могат да бъдат максимално точни, заради изненадите в мачовете. Ако обаче четете обосновани футболни прогнози от експерти, възможно е тази изненада да бъде разгадана. Много от играчите не смеят да залагат на големите коефициенти, понеже ги смятат за признак на това, че даден отбор е аутсайдер. Ето точно в този момент добрите специалисти намират изненадата за мача и дават своите предвиждания.

В сайта ни работим за това да търсим изненадите във футбола и да ги прогнозираме. Големите печалби идват точно от изненадващите футболни резултати, като трудността е в това да се познаят. Препоръчваме ви да четете всички обосновки на нашите типстъри, тъй като в тях ще намерите решение на задачите за даден залог. В наше лице ще срещнете верен партньор, който ви помага да се поздравите със солидни печалби от футбола.


На какви прогнози да се спрем – Безплатни или Платени?

В глобалната мрежа се намират безплатни и платени футболни прогнози за днес и утре. Платените претендират за по-голяма точност, тъй като са направени от експерти или напреднали играчи, но както вече разбрахме, сигурни прогнози не съществуват. От друга страна, имаме достъп до напълно безплатни футболни прогнози, каквито има в нашия сайт. Те не са по-малко качествени от останалите, защото ние нямаме намерение да печелим пари на ваш гръб.

Ако все пак искате да четете платени футболни прогнози, то тогава е добре да се спрете на наистина качествените сайтове, блогове и форуми в мрежата. Не е правилно да влагате суми, само и само да прочетете предвиждания, които и сами може да направите. Тук още веднъж апелираме, преди да платите за прогнози, да разгледате нашата специализирана страница.

Не искаме да ви убеждаваме в нищо, но преди да изберете платени или безплатни футболни прогнози си задайте въпроса, какво очаквате да видите и какви са вашите критерии за високо качество.


Как да изберем сайт, в който се предлагат футболни прогнози?

Гледайте сайтът за футболни прогнози за днес да бъде богат на първенства и турнири. Не е достатъчно да присъстват предвиждания от няколко шампионата, защото играчите търсят разнообразие и искат да получат по-голям обем информация относно мачовете. В истински добрите сайтове присъстват прогнози за основните футболни първенства като Премиер Лийг на Англия, Ла Лига Испания, Серия А Италия и Лига 1 Франция, но има предвиждания и за по-малките шампионати.

Естествено, една интернет страница за прогнози не може да мине и без най-големите турнири като Шампионска лига и Лига Европа. Тяхното отсъствие може да говори само лошо за сайта, така че ако такива предвиждания липсват, по-добре се ориентирайте към друго място в нета.

Другото, за което трябва да съблюдавате, е уникалността на обоснованите прогнози. Ако сте срещали същите мнения и в други интернет страници, то най-вероятно говорим за плагиатство, а това не е никак хубаво. От първостепенна важност е да четете авторски предвиждания, тъй като само по този начин ще разберете, че даден типстър е отделил достатъчно време за анализ.

Нашата препоръка е да не използвате много сайтове за футболни прогнози наведнъж. По-добре изберете един или два, но не се задълбавайте в по-големи бройки. Едновременното четене на много прогнози може да доведе до объркване и грешки при залаганията.


За какво да внимаваме, когато търсим футболни прогнози?

Едно от първите неща, които ни хрумва, е, че е необходимо да правите проверка на футболните прогнози. Вижте дали стари публикувани прогнози в пресата или интернет са излезли или са били грешни. Това е най-лесният начин да разберете достоверността на дадените предвиждания. Освен това, ако плащате за прогнози, проверете източника на информацията. Не мислете, че задължително платените прогнози са дадени от експерти, тъй като всеки може да си направи сайт, и да изисква плащане за труда му да анализира футболните мачове.

Следващият ни съвет към потребителите се касае до източника на прогнозите. В интернет има много фейсбук страници и сайтове, където знайни и незнайни „експерти“ прогнозират футболни срещи. Потърсете място, където със сигурност се върши работа, а не се запълват просто редове. Авторитетните източници на футболни прогнози се намират на първите страници на търсачките, тъй като машините определят труда на собствениците като важен и значим за потребителите.

В пресата също се намират прогнози, но и там има риск от грешки. Желателно е да се вгледате в големите печатни издания, тъй като при тях има по-голяма вероятност предвижданията да се сбъднат и да останете доволни от експертните анализи на специалистите.


Кои са основните източници на футболни прогнози?

Представяме ви основните източници на топ футболни прогнози за днес и утре, от които можете да се възползвате. Преди да го направите обаче, желателно е да се запознаете с всичко, което написахме до този момент, тъй като то със сигурност ще ви бъде от голяма полза.

  • Спортни новини по телевизията;
  • Спортни сайтове, блогове и форуми;
  • Фейсбук страници, twitter профили и други;
  • Спортни вестници;
  • Спортни радио предавания;
  • Приятелски разговори.

Не забравяйте, че вие също може да правите футболни прогнози за днес. За да стане това обаче, ще бъде нужно да имате съответната подготовка, включваща статистика за мачовете, оглед на актуалните вести около отборите, преценка на предлаганите коефициенти и не на последно място – личното ви и безпристрастно мнение. По този начин вие ставате един от източниците на предвиждания.


Често задавани въпроси

Безплатни ли са предлаганите футболни прогнози в сайта?

Да, в сайта на Нострабет всички обосновани и статистически предвиждания се предлагат като безплатни футболни прогнози за нашите посетители.

Каква успеваемост имат прогнозите на Nostrabet?

Успеваемостта, която постигаме в дългосрочен план, е задоволителна според мнения на много от нашите потребители. Важно обаче е и всеки залагащ правилно да управлява своя бюджет.

Предлагат ли се платени футболни прогнози днес?

Не, към момента не предоставяме прогнози за спортни събития, за които да изискваме заплащане или някакъв абонамент.

Какви прогнози се предлагат за мачовете?

Предоставените прогнози включват както предвиждане на краен изход, така и маркети за брой голове, хендикап и други.

Колко сигурни са прогнозите?

Няма 100 процентови футболни прогнози, така че не можем да гарантираме пълна сигурност. Нашите прогнози са базирани на експертен анализ и статистика, така че на тази база правим предвижданията. Не ангажираме никого с нашите прогнози, но в дългосрочен план постигаме завиден успех.

Как да направим най-точните футболни прогнози за деня?

Съветваме ви да анализирате конкретното събитие, да прегледате статистиката и новините, а също и букмейкърските коефициенти, и след това да си направите извод.

Как се става типстър?

Ако имате желание да се превърнете в професионален типстър на футболни мачове, ще трябва да докажете своите знания и опит пред аудиторията, след което ще може да се наречете pro tipster. В противен случай, всеки може да влезе в ролята на обикновен типстър, давайки ежедневни футболни прогнози за деня.