понеделник - петък, 17:00 - 19:00

Трайко Филипов не бил убил Боби Райнов

Рейтинг:
13 0
Осъденият на 20 г. ром ще обжалва до дупка присъдата си

Софийски градски съд призна за виновни и осъди Траян Георгиев, Трайко Филипов и Здравко Симеонов на 20 години затвор за убийството на Борислав Райнов в столичния квартал "Овча купел" през 2010 година. Тримата са нанесли многократни удари по главата и тялото на Борислав и умишлено го умъртвили, смята обвинението.

Жертвата е починала по особено жесток начин, с множество болки и страдания - това е заключението на съда. Трайко Филипов, един от осъдените, гостува в студиото на NEWSROOM със своята версия за събитията, която не беше приета от съда. Той е категоричен, че присъдата е съдебна грешка. Самият той е бил наранен с нож в свадата, която е избухнала след междусъседски скандал.

Припомняме, че Боби Райнов е пристигнал на мястото като подкрепление на приятеля си Кристиян, който е бил заплашен с бой от струпали се пред дома му роми. Кристиян и приятелите му дошли и започнали да бият ромите.

Те били употребили много наркотици преди това, което е доказано с експертиза. Появила се и полиция. В този момент Трайко казал на тримата да се скрият у тях, за да не ги арестува полицията. Той бил взел ножа от ръцете на Боби след кратка борба и го показал на полицаите. Малко след като Трайко се прибрал, Кристиян се обадил на телефона на съпругата на Трайко, за да му каже, че Боби е бил убит от нахлулите в двора след тръгването му роми. Извършител на убийството е самоубилият се Славчо, категоричен е Траян.

На него му е била отказвана очна ставка със Славчо, който е направил пълни самопризнания. Освен това първоначалният скандал е избухнал между българите и Славчо, а той е бил викнат като подкрепление от Кристиян. Според Трайко другите двама осъдени също са невинни. Той смята, че осъдителната им присъда е за назидание и е категоричен, че не е убил Боби.

добави коментар
nevenka_petrova
nevenka_petrova
оправдателна присъда и за тримата не може от цялото меле само трима да го отнесат при положение че е било масов побой да ги осъдят на по 20г има много по коварни и жестоки убийства чиито присъди са смешни а тук са се надрусали някакви хулигани и са решили че са богове каквото повикало такова се обадило ако ще съдят да съдят и останалите 100 човека не тримата да го отнесат за целя квартал в каква държава живеем невинният виновен и виновният невинен.
преглед на всички коментари (1)