понеделник - петък, 17:00 - 19:00

Соломон Паси откри изложба на НАТО

Рейтинг:
1 1
Обама защитил България от заплахи с балистични ракети, обясни политикът

Атлантическият клуб на България организира изложба на тема "Противоракетната отбрана на НАТО". Събитието е част от честванията по повод 10-годишнината от членството на България в НАТО, а организатор е Соломон Паси.

Предвидено е тази изложба да се показва в цяла Европа, интересното е, че тя тръгва от България, което много ме радва, сподели Соломон Паси.

Противоракетната защита е един много сложен комплекс, който се състои от няколко отделни елемента. Разбира се, техническите детайли са изключително интересни, обясни политикът.

В предишния вариант от системата части от България трябваше да останат незащитени, но в новия вариант, по предложение на президента Обама, страната ни вече е защитена от заплахи с балистични ракети, обясни Соломон Паси.

Той коментира и конфликта между Русия и Украйна и това дали сигурността ни е застрашена от евентуални военни действия между тях.

Смятам, че все още отношенията им са в една напълно възстановима фаза и не е редно да се изтъкват напред най-черните сценарии, категоричен беше Соломон Паси.

добави коментар