понеделник - петък, 17:00 - 19:00

Николай Бареков внася нов сигнал в прокуратурата

Рейтинг:
22 11
3885 37
Марин Райков, Росен Желязков, Бойко Борисов и Цветан Цветанов са членове на организирана престъпна група

Изпълнителният директор на TV7 и NEWS7 Николай Бареков ще внесе утре сутринта сигнал в Главна прокуратура по скандалния случай с откритите в печатницата в Костинброд 350 хил. бюлетини.

"Има съмнения, че са отпечатани поне още 350 хил. бюлетини. Какво съдържа вторият ни сигнал? Собственикът на печатницата няма капацитет да бъде подбудител и поръчител на такова престъпление. Доста неадекватни отговори получихме на пресконференцията в Министерски съвет вчера. Какво означава, че не са знаели, че собственикът е общински съветник от ГЕРБ? Нали имат ДАНС, защо не проверят! Напротив, всичко се е знаело и няма нищо случайно.

Вторият сигнал е за организирана престъпна група, действаща на територията на България. В нея членуват Бойко Борисов, Марин Райков, Росен Желязков и Цветан Цветанов. Те осъществяват поръчката, дават я и след това си я получават. Самият печатар Бончев не може сам да раздаде бюлетините, нито има организацията. Марин Райков изпълнява волята на премиера Борисов. Очаквам да излязат нови и интересни неща около аферата "Костинброд".

Борисов говори нелепости, че БСП и ДПС са печатали бюлетините, след като не дават поръчката. Готов съм да се явя и като свидетел по това дело", каза Бареков.

Според него в момента Борисов се държи като "политическа мишка", която обижда с поведението си тези избиратели, които й дадоха гласовете си на изборите на 12 май. Такова чудо не е имало никога, каза още Николай Бареков.

докторката
браво на бареков
Илия
Бареков ти си ненормален, лекувай се болен мозък
Карло Застава
Най добре е прокуратурата да започне от вносителя на сигнала.По корумпиран журналист едва ли би се срещнал другаде по света.Спомням си като журналист от БТВ,случай в Хасково,когато изпълняваха поръчка на Доган и заедно Яне Янев колко жалки бяха и как квичаха за комисионните на Ахмедчо Джибрата.
преглед на всички коментари (37)
В момента:
Океанско приключение
17:00
Новини
17:05
Океанско приключение
18:00
Новини