Протест

Шуми преборил пневмонията

Рейтинг:
0 0
Източник: Getty Images/Guliver Photos

Бившият пилот във Формула 1 Михаел Шумахер, който от 46 дни е в кома след лошо падане докато кара ски, се е преборил с белодробна инфекция. Пневмонията измъчваше големия шампион от началото на седмицата. Новината съобщи немското издание Bild.

В същото време мениджърът на Шуми Сабине Кем излезе със съобщение до медиите, в което за пореден път благодари на всички хора за подкрепата.

"Семейството на Михаел ме помоли да благодаря на хората от всички краища на света. Убедени сме, че вашите добри пожелания ще ни помогнат в тази тежка ситуация. Ще помогнат и на Михаел, който се възстановява. Ние сме наясно, че този период може да продължи дълго. Както в много други подобни ситуации, всеки ден е различен и се случва нещо. Все пак обаче молим за разбиране. Не искаме да разкриваме медицински подробности, тъй като искаме да запазим личния живот на Михаел неприкосновен, се казва в съобщението на Кем.

Според мениджъра на пилота семейството му все още не е изгубило надежда за пълното му възстановяване. ""Близките на Михаел имат пълно доверие на медиците, които се грижат денонощно за него. Важно е възстановяването му да са плавни и контролирани. Ще продължим да ви информираме за значителните новини около него", се казва още в съобщението.

Sport7 от 13 октомври (цялото предаване)
Бившият президент на ПФЛ и БФС Валентин Михов беше гост на Мартин Томанов и Светлин Йочев в...
Чехия бие в Казахстан с 4:2
Отборът на Чехия спечели като гост с 4:2 срещу Казахстан в ранния мач от евроквалификациите днес,...
Валентин Михов: Срещу Норвегия ще си разберем мястото
Квалификацията срещу Норвегия не само е съдбоносна за класирането на България на европейското...
Гонзо: Бюджетът ни е намален наполовина
Левски може да се окаже в положение, в което да стане основен конкурент за титлата. При това с...
Съставите на Норвегия и България
Станаха ясни стартовите състави на Норвегия и България. Двата отбора излизат един на стадион...