България - Полша днес от 20:50 ч. по NEWS7

Рейтинг:
6 12

Тази вечер мъжкият национален отбор по волейбол излиза срещу Полша в осминафиналния плейоф на европейското първенство. Мачът ще бъде излъчен в ефира на NEWS7 от 20:50 ч. Повече подробности чуйте от специалния ни пратеник в Гданск Петър Стоянов.

"Добър ден от Гданск. По-малко от 8 ч. остават от осминафиналния плейоф от европейското първенство по волейбол между Полша и България. Водещото от родния състав е, че по всяка вероятност Тодор Скримов ще започне като титуляр за домакините след получената травма в двубоя в събота срещу Германия. Медицинският щаб е направил всичко по-силите си посрещачът да е в състояние да излезе срещу Полша. Билетите за двубоя са разпродадени и се очаква по трибуните да има 12 хил. зрители. Домакините започнаха с психовойната, като вчера насрочиха тренировката на националите за абсурдно ранен час – 16:30 местно време", каза нашият пратеник в Гданск Петър Стоянов.

добави коментар
Evgeni
Evgeni
Да бяхте си направили live streaming ли... :(
eva_0608
eva_0608
Съгласна съм с коментара на Мануел. Щом сте взели правата /на волейбола/ - предавайте мачовете. Тази вечер има 4 мача, всичките интересни - вие предавате един. Мен също не ме интересува по коя телевизия ще се предава, искам да гледам. Като искате да правите нещо, направете го на 100% или не го правете въобще ако не можете.
Мануел
Мануел
Добър вечер, Изключително съм разочарован от "News 7", защото са взели правата за излъчване на футболното ни първенство, както и на волейболните национали, а в същото време се излъчва на един или два оператора. Въпроса ми е как аз и повечето зрители могат да гледат волейбол и футбол когато се излъчват по "News 7"? Според мен не е коректно спрямо зрителите и футболните и волейболни лиги. Подписват се договори не в полза на зрителя, а за какво е вашата телевизия след като не достига до зрителя? Не ме интересува по коя телевизия ще гледам футбол или волейбол, интересува ме само да гледам. След като вие не можете да го осигорите сами решете какво е редно да направите...
преглед на всички коментари (3)
Пари за доболнична помощ за направления и за лекарства трябва да има на 100%, настояват от...
Европа ни отряза за пари за бежанците
България не може да получи пари за сирийските бежанци по линия на структурните европейските...
В момента:
Galileo
15:00
Новини
15:30
По-близо до истината: Космос. Съзнание. Бог
16:00
Новини
27 септември
София
В момента
Слънчево
14°C
Днес
Разкъсана облачност
Min: 10°C
Max: 22°C
Утре
Краткотраен дъжд
Min: 11°C
Max: 22°C
27 септември
27 септември е световен ден на тигъра. На този ден през 1937 г. за изчезнал вид е обявен Балийският тигър – най-малкият от всички осем вида...