Powered by Nostrabet

Братоев: Играе ми се извън България

Рейтинг:
0 0

Волейболният национал Георги Братоев не се притеснява от поредните предизвикателства пред "лъвовете". Предстои наистина горещо волейболно лято, което ще бъде отразено подобаващо от TV7 и NEWS7.

"Всички се слушваме един в друг, нямаме тартори или стари кучета. Младите търсят съвети и от нас, и от треньорския щаб", каза Братоев.

"Камило Плачи се е променил малко или много, но май повече на хартия. На всеки му се иска да играе с най-добрите в света, така че бих се радвал, ако Матей Казийски се върне в състава", призна волейболният ни национал.

Според Георги Братоев е важно да си повярваш, давайки пример представянето ни но Олимпиадата. Той игра известно време в "Б" групата на Русия.

"Б" групата на Русия е наистина доста по-добра от българската, което е жалко. Засега съм трансфериран от Русия в Левски. Предпочитам да играя извън България", завърши Братоев.

добави коментар
Конгрес на ПЕС в Рим
Всички държавни ръководители от социалистическите партии в Европа се събраха този следобед в Рим на...
АЕЦ "Козлодуй" на печалба с 38 млн. лв.
АЕЦ "Козлодуй" няма да иска увеличаване на цената на тока от 1 юли, съобщи изп. директор на...
В момента:
06:00
Търсачи на митове
07:10
Търсачи на митове
08:00
1 март
София
В момента
Облачно
4°C
Днес
Облачно
Min: 2°C
Max: 12°C
Утре
Дъжд
Min: 4°C
Max: 8°C
1 март
1 март в българския фолклорен календар е празникът на Баба Марта. Свързва се с много древни традиции и обичаи, съхранени през вековете до наши дни. В...