Тити: Спасих Левски

Рейтинг:
2 0
Източник: lap.bg

Наставникът на баскетболния Левски Тити Папазов успя да осъществи една от големите си мечти - да обезпечи сезона на "сините". Това призна самият той пред "България днес", разкривайки че има уверението от фирми и бизнесмени, които ще помагат.

"Спасих Левски. Ще започнем сезона. Борих се клубът да съществува. Моят приоритет е Левски да оцелее. Няма да сме както допреди две години, но поне ще ни има. Имам уверението на фирми и хора, че ще помагат. Смятам, че ще успеем да завършим сезона. Ще разчитаме на млади български момчета. Надявам се да направим едно прилично представя в първенството", каза Папазов.

В Левски почти сигурно остават опитните Павел Иванов, Алекс Симеонов и Димитър Ангелов. "Сините" имат интерес към Станислав Ваклинов и Новак Попович. Последният игра в Черноморец през миналия сезон. Папазов не отрече, че може да заеме поста на президент на Лигата. Той не смята, че това ще доведе до конфликт на интереси.

"Няма нищо официално. Името ми само беше предложено. На 16 август ще имаме среща. Няма много кандидати за поста. Ако от другите клубове ми гласуват доверие, няма да откажа. Не смятам, че ще възникне конфликт на интереси. Президентът на Рилски спортист Петър Георгиев беше шеф и на Националната баскетболна лига, така че това не би трябвало да е проблем", добави Тити.

Константинов: Влизане в четворката на Евро 2015 е постижима цел
Влизане в четворката на европейското първенство по волейбол е постижима цел. Това е мнението на...
Везенков: Има много изкушения, моята цел са тренировките
От Никозия, през Солун и междинни спирки в Ботевград, това са стъпките, които Александър Везенков...
Бранеков: Най-хубавото сега е, че ЦСКА е изцяло български
Опитгният бранител на ЦСКА Александър Бранеков призна в предаването Sport7 по TV7, че най-хубавото...
Везенков: Нямах гаранции за НБА
Липсата на гаранции е накарало една от най-големите спортни надежди на България - Александър...
Кокинакис бесен заради изцепката на Кириос
Танаси Кокинакис, който беше замесен в невиждан в тенис средите скандал, проговори за нелепата...