Powered by Nostrabet

В подкрепа на баскетбола

Рейтинг:
3 0
Тагове:

Феновете на ЦСКА подкрепиха баскетболната кауза, като изиграха демонстративен мач срещу юношеска формация на клуба. Всички приходи от срещата ще бъдат предоставени на сдружението "ЦСКА Завинаги", което помага и на талантите на футболния тим, изграждайки терени, на които да тренират.

Баскетболната зала на стадион "Българска армия" се оказа тясна за всички желаещи да подкрепят каузата за възраждането на баскетбола в ЦСКА. Фенсдружението "Офанзива" винаги е подкрепяло не само представителния футболен отбор,  но също така и всички спортни клубове на ЦСКА.  За съжаление престъпно управление, в комбинация с безхаберие от страна на държавата, доведе  до унищожаването на един от най-популярните и успешни спортове на ЦСКА – баскетболът.

Намериха се обаче хора, които въпреки трудностите, се наеха с възраждането на клуба, като започнаха от основите.  Възстановена бе детско-юношеската школа, а залата на "Българска  армия" беше напълно реновирана. Именно съвместно с хората от ръководството на баскетболен клуб ЦСKA, "Офанзива" организира демонстративния мач. В него един един срещу друг се изправят отбор от юношеските формации на клуба срещу отбор на феновете. Всички приходи от двубоя ще бъдат предоставени на  сдружението "ЦСКА Завинаги" като цената на билетите бе 5 лв.

добави коментар
Софиянци ще проверяват данъците си през телефона
Софиянци ще могат да проверяват данъците си и през мобилните си телефони. В момента се разработва...
Данъчните погнаха продавачите на цветя
Масови проверки на данъчните край морето на оранжерии и търговците на цветя започнаха преди 8 март....
В момента:
23:00
00:00
Втората световна война в цвят и висока резолюция
6 март
София
В момента
Облачно
4°C
Днес
Дъжд
Min: 4°C
Max: 7°C
Утре
Облачно
Min: 2°C
Max: 8°C
6 март
На днешния ден през 1938 г. започват изборите за 24-то Народно събрание в България. На тях за първи път правото си на глас упражняват и жените. Това...