понеделник - петък, 14:15 - 14:30 / 19:00 - 19:30

За предаването

"Световни новини със CNN" e продукция на NEWS7 включваща съдържание от световния телевизионен лидер CNN. Всеки делничен ден в рамките на 30 минути  предаването представя основните теми и събития от деня, водещите политически новини, икономически анализи, любопитни теми и хроники от света на шоубизнеса, които попадат в международния обмен.

Дебютът на предаването е даден с ексклузивно интервю на Валентина Войкова с икономическия експерт и журналист със световна популярност Ричард Куест. Водещи на "Световни новини със CNN" са Анатоли Стайков и Пламен Пеев, които ежедневно дават своя професионален коментaр и анализ на ексклузивното съдържание от CNN и защитават значимостта на международните новини и нуждата от информация за глобалните процеси.

Част от рубриките в предаването са: "Светът отблизо", "Световна икономика", "Светът в криза", "Светът на науката", "Светът на спорта" и др.  "Световни новини със CNN" всеки делничен ден от 14:15 и 19:00 ч. само по NEWS7, информационният канал на България.

В момента:
06:00
Втората световна война в цвят и висока резолюция
07:00
07:10
Втората световна война в цвят и висока резолюция
08:00