понеделник - петък, 09:00 - 11:30

Как да се предпазим от имотна измама

Рейтинг:
1 0
296 1
Юристите на TV7 и NEWS7 разясняват какви са клопките при сделките с недвижимо имущество

Ежедневно десетки хора попадат в клопките на имотните измами. Много често не гледат какво подписват и се оказват измамени. Понякога причината е недоглеждане или недостатъчна култура и разбиране на това, което подписват. Предимно възрастни хора стават жертва на умишлени измами.

В студиото на "Още нещо" темата коментираха юристите на TV7 и NEWS7 Десислава Балабанова и Миглена Тодорова.

Хората не са специалисти и в голямата си част не познават законодателството на страната, обясниха те. В такива случаи техният съвет е винаги да се консултираме с юрист, който да е с нас още от момента на подписване на предварителния договор.

При всяка продажба собственикът трябва да представи документ дали над имота има или няма тежести – ипотеки, запори и т.н. Трябва да се провери дали документите са актуални и дали това наистина е собственикът, обясниха те.

По телефона се включиха и зрители на NEWS7, които получиха съвети и препоръки от нашите юристи.

Очакваме вашите сигнали на редакционните ни телефони 0876 770 770 и 0870 770 770, като юристите на телевизията са готови да се отзоват на всяко запитване и предлагат безвъзмездни консултации.

добави коментар
nina_dimo
nina_dimo
Нотариуса 100% е в играта.Това рокерче е свързан с престъпна ОПГ група В която са замесени и адвокатката Малена Милушева(мним адвокат).
преглед на всички коментари (1)
7 август
В момента:
Galileo
19:30
Вертикален град
20:00
Новини
21:00
Най-големите удари на мафията