Протест

Имитатор на Селин Дион взриви нета

Рейтинг:
3 1
Изпълнението на Ричард Дън вече е гледано от няколко милиона души

Сигурно вече сте гледали музикалния видеоклип, който един отегчен пътник засне на летищен терминал. Ричард Дън - това е човекът, който направи истински хит със своята интерпретация на песен на Селин Дион.

Ето на какво е способен един мъж, който има повече от 10 свободни часа до полета си на летището в Лас Вегас. Много хора в неговата ситуация биха поспали или биха се насочили към многобройните денонощни заведения. Е, не и Ричард Дън.

Той вече не е самотен, както се пее в песента. Неговото изпълнение на фона на песента на Селин Дион All By Myself вече е гледано от няколко милиона души. Снимките на клипа продължили около три часа - между 2 и 5 ч. сутринта, когато летищния терминал бил пуст.

"В това видях празен филмов декор и се възползвах", споделя Ричард.

Възползвал се е и още как - кадрите в клипа му са толкова разнообразни, че биха му завидели дори опитни режисьори и оператори на музикални клипове.


Докато се преструвал, че пее върху песента от таблета му, Ричард получил няколко странни погледа.

Какво обаче е един клип без движение на камерата? За целта Ричард залепил телефона си върху една количка за багаж и я пуснал по ескалатора. В друга сцена пък сложил раницата си на стълбите на ескалатора, а телефона отгоре й.

След като се замисля, че раницата му е на върха, а той е долу, гласовитият пътник се изправил на крака и побягнал, за да спаси телефона си от сигурно надраскване.

Когато един от мениджърите на Селин Дион видял видеото, веднага поканил Ричард на един от нейните концерти. Едно нещо направило силно впечатление на Ричард докато снимал.

Изпълнението му със сигурност е било записано на охранителните камери. Течностите са забранени в ръчния багаж, затова сигурно се е лишил от тях по подобаващ начин. Важното е, че след това шоу Селин Дион повече няма да се чувства самотна.

Искат доживотен затвор за убиеца на Яна
Прокуратурата поиска доживотен затвор за Николай Русинов-Чеци, който е обвиняем по делото за...
Стачка отменя 8 полета на "Луфтханза" от и до София
Започващата в 14 ч. българско време стачка на пилотите от "Луфтханза" ще доведе до анулирането и на...
Василев: За съсипването на КТБ е впрегнат целият наличен ресурс
Едва ли у някого е останало и капка съмнение, че за изпълнението на целта по съсипването на...
12-годишно дете блъснато на пешеходна пътека
12-годишно дете беше блъснато на пешеходна пътека тази сутрин в Русе. Инцидентът е станал малко...
Съпругата на Цветан Василев: Най-добрият сценарий е да се възстанови КТБ
Най-добрият сценарий е да се възстанови Корпоративна търговска банка (КТБ) АД. Така съпругата на...