Протест

Парк "Българка" отново с временен шеф

Рейтинг:
0 1
Досегашният директор Мая Радева е уволнена, защото "нямала качества и умения да ръководи парка"

Освен на жълтите павета в столицата, напрежение между БСП и ДПС има и в природен парк "Българка". Директорът на парка в Габрово Мая Радева е уволнена, защото "нямала качества и умения да ръководи парка". На нейно място е назначен Али Алиев, лидер на ДПС в Севлиево, доскорошен заместник на Радева. От днес той започва работа като изпълняващ длъжността директор до провеждането на конкурс.

Назначението ми няма политически оттенък, категоричен беше той пред екипа на "Добро утро, България!" по TV7. През февруари Алиев беше назначен на мястото на Радева до завръщането й на работа, след като тя претърпя катастрофа. Тогава той беше посрещнат с протести. Радева се върна на работа, след което обаче излезе одитен доклад и може би затова от Агенцията са сметнали, че тя трябва да бъде отстранена. Такова мнение изрази Али Алиев.

По думите му няма напрежение и той самият не възнамерява да създава конфликти. Алиев заяви, че фирмата му за дърводобив вече не съществува и хората нямат основание да се притестняват.

Сблъсъкът не е БСП – ДПС, протестът не е и лично срещу Алиев, а срещу начина, по който се правят назначенията в момента. Това заяви Кристина Сидорова, председател на БСП – Габрово. По думите й нещата се случват в петък късно следобед, без ясен критерий, а Алиев е назначен наново след като вече веднъж е бил назначен и отстранен. Кое налага това, пита тя. Нека да има конкурс с ясни критерии и да се избере професионалист, призова Сидорова.

Безумие - глобиха сакат просяк с 300 лв.
Пловдивските власти глобиха с 300 лв. гражданина Иван Димитров, защото просил пари до църква,...
Доктор Ху си пада по садо-мазо (СНИМКИ)
Звездата от британския сериал "Доктор Ху" Мат Смит си пада по садо-мазо изпълнения в...
Атрактивна авиопрограма по повод 102 годни ВВС
След половин час на летище "Враждебна" в столицата започва грандиозно авиошоу по повод 102-ата...
Кафене сервира отпадъци на клиентите си
Кафене предлага храни и напитки, взети директно от отпадъците на супермаркетите или ресторантите,...
Жена оцеля с нож в черепа (ВИДЕО 18+)
Млада жена оцеля със забит кухненски нож в главата. Въпреки че острието е навлязло на няколко...