Иван Тотев да си тръгне!

Рейтинг:
2 0
За това настояват общински съветници от Пловдив

Общински съветници от Пловдив поискаха скандалният кмет Иван Тотев да напусне поста си. Според тях това е негово морално задължение след назначаването на 500 членове на ГЕРБ в общинската администрация на града. Темата беше коментирана в "Добро утро България" по TV7.

Скандалът с кмета Иван Тотев продължи и днес. Мая Манолова и Петя Раева се обединиха около тезата, че кметът на Пловдив е заел тази длъжност чрез измама.

Според общински съветници от Пловдив, Иван Тотев е морално задължен да се оттегли, докато тече проверката на прокуратурата.

Ако прокуратурата поиска от съда отстраняването на Тотев от поста кмет на Пловдив, ще трябва да бъде избран временно изпълняващ длъжността.

добави коментар
Калина
Калина
Пловдивчани, българи, слушам тая сутрин г-н Тотев и не вярвам на ушите си, гледам го на екрана и не вярвам на очите си! Що за наглец трябва да си, за да се надяваш, че можеш да ОБЯСНИШ като НОРМАЛНА такава гадория, какво мнение имаш за съгражданите си, че могат да ПРИЕМАТ за НОРМАЛНО това?! Какво, за балъци ли ни има, за неграмотници ли?!Ако все пак го ПРИЕМЕМ за НОРМАЛНО, значи си заслужаваме мръсотията и немотията, в която е потънал тоя град!
Калина
Калина
ПОРЕДНИЯТ ПРИНОС НА БЪЛГАРИЯ В СВЕТОВНИЯ АБСУРД: ПАРТИЯ, ЧИЯТО ПАРТИЙНА ПОЛИТИКА Е ДА РУШИ И ПРЕЧИ НА НАРОДА СИ В ОПОЗИЦИЯ. НЕ ЧЕ КАТО УПРАВЛЯВАЩИ БЯХА НЕЩО ПО-РАЗЛИЧНО, ДЕ.
преглед на всички коментари (2)
Най-четени
Най-коментирани
 7,3 по Рихтер разтресе Фукушима
Земетресение с магнитуд 7,3 по Рихтер е ударило до крайбрежието на Япония, близо до пострадалата...
Котката на Лагерфелд даде интервю
Котката на Карл Лагерфелд повдигна завесата на връзката им в първото си официално интервю....
В момента:
Още нещо
06:00
Най-големите удари на мафията
07:00
Новини
07:10
Тайни от миналото
26 октомври
София
В момента
Слънчево
16°C
Днес
Облачно
Min: 5°C
Max: 21°C
Утре
Слънчево
Min: 5°C
Max: 21°C
26 октомври
На 26 октомври Православана църква почита Св. Димитър Солунски. Димитровден е още народен и православен празник.Свети Димитър Солунски е роден през 3...