Баща уби дъщеря си с ритник

Рейтинг:
2 5
7-годишното дете ядосало с плач пияния си родител

7-годишно момиче е било закарано в безжизнено състояние в Русенската болница вчера, съобщи "Русе нюз". От полицията и прокуратурата потвърдиха за инцидента уточнявайки, че сигналът е бил подаден от Спешна помощ в 17:50 ч. вчера, но отказаха повече информация заради продължаващите следствени действия.

По неофициална информация малката Пламена била жестоко пребита от собствения й баща. Драмата се разиграла в жилищен блок "Мура" в кв. "Здравец". Пламен П. и жената, с която живеел, се били почерпили солидно за празничния ден. Детето се обърнало към тях с някаква молба. Тъй като те не му обърнали внимание, то се разплакало и продължило да настоява.

Вбесеният баща започнал да го налага и спрял едва когато детето припаднало в ръцете му. Потърсили спешна помощ. Тъй като реанимобилът не пристигнал "на минутата", те тръгнали с детето на ръце към болницата. Момиченцето обаче починало по пътя от побоя.

По непотвърдена информация при един от многобройните удари, най-вероятно ритник, сърцето му се е пръснало. Медиците в болницата само констатирали смъртта и сигнализирали в полицията. Незабавно бил изпратен полицейски екип, който задържал бащата.

По думите на окръжния прокурор Огнян Басарболиев, наложена му е най-тежката предварителна мярка – задържане за 72 часа. Тъй като в семейството имало още едно дете, с оглед на сигурността му, то било взето от социалните и в момента е под техен контрол.

На снимката: Съседка показва жилището, където се е разиграла трагедията.

добави коментар
Рокади в кабинета след евровота?
Ако Коалиция за България спечели изборите за Европейски парламент (ЕП) на 25 май и успее да изпрати...
София стана "книжна" столица
Навръх Световния ден на книгата и авторското право, от Борисовата градина в София започна...
23 април
София
В момента
Разкъсана облачност
14°C
Днес
Краткотраен дъжд
Min: 11°C
Max: 20°C
Утре
Гръмотевична буря
Min: 11°C
Max: 17°C
23 април
На 23 април 1996 г. за първи път се чества обявеният от ЮНЕСКО Световен ден на книгата. Той се отбелязва в памет на починалите на този ден през 1616...