Николета Лозанова разкрива тайните на хайлайфа

Рейтинг:
1 4
Източник: TV7
Плеймейтката става водеща на предаването "Поверително от Н.Л." по TV7

Екип от професионални папараци и тайнствен детектив ще дебнат звездите в най-новото предаване на TV7. Всяка събота от 22 ч. водещата на "Поверително от Н.Л." Николета Лозанова и нейният екип ще показват скрития живот на известните личности у нас.

За целта известната плеймейтка ще работи с екип от професионални папараци, които ще разкриват VIP личностите в техните не толкова звездни моменти и ще ни представят доказателства за техните нови връзки, раздели и прегрешения. За първи път в българския телевизионен ефир "Поверително от Н.Л." ще предложи на зрителите уникални, нецензурирани и провокативни истории, заснети с най-модерната техника за проследяване.

"Аз самата съм обект на огромен интерес от страна на светските медии в България и от личен опит знам колко е важно да има медийна трибуна, където пикантните разкрития да бъдат проверени и съобщени професионално. С екипа имаме амбицията не просто да съобщаваме и коментираме новините от светския живот у нас, но и да ги създаваме. За да спазим журналистическите и етични стандарти, ще даваме думата на всяка от засегнатите в случая страни, за да представи и защити своята позиция", коментира дни преди старта на най-новото си шоу Николета Лозанова.

В продължение на един час тя и екипът й ще проверяват слухове и ще разкриват тайните на известните.

Специална роля в "Поверително от Н.Л." ще има и един загадъчен образ - тайнствената клюкарка на предаването, която ще бъде критично око и ухо по време на най-интересните светски събития през седмицата. Тя ще бъде агентът на предаването, чиято роля е да разкрива пред зрителите най-любопитното от светския живот. От нея ще разбираме кой е сбъркал с избора си на тоалет, кой се е появил в неочаквана компания и кой с кого си е тръгнал. Личността й ще остане в тайна, за да не бъде компрометирано присъствието й сред звездния елит.

Ще има ли критични последици за известните след поредното бляскаво парти и как ще се отрази на публичния им образ критичният поглед на агента на "Поверително от Н.Л.", предстои да разберем – всяка събота от 5 октомври от 22 ч. само по TV7.

Едно е сигурно – Градът е голям и папараците на "Поверително от Н.Л." дебнат отвсякъде.

добави коментар
Обама: Не пуша, защото ме е страх от Мишел
Американският президент Барак Обама разкри пред служител на ООН тайната си за спиране на цигарите....
Градският транспорт има нужда от контрольори
Да се засили контролът в градския транспорт в София. Това предложение отправи зам.-председателят на...
В момента:
Още нещо
06:00
Въпрос на гледна точка
06:30
Новини
09:00
Още нещо
25 септември
София
В момента
Облачно
12°C
Днес
Слънчево
Min: 7°C
Max: 25°C
Утре
Слънчево
Min: 7°C
Max: 26°C
25 септември
На 25 септември 1990 г. България става член на Международния валутен фонд (МВФ) и на Световната банка.МВФ е международна организация, която се грижи...